Българска песен има честта да бъде отличена в един от

...
Българска песен има честта да бъде отличена в един от
Коментари Харесай

Поли Хубавенска със специална награда от музикален конкурс в САЩ

Българска ария има достойнството да бъде отличена в един от най-авторитетните музикални състезания в Съединени американски щати. Песента " Light Of The Sun ", композирана от Поли Хубавенска и Явор Русинов, продуцирана и изпълнена от Поли Хубавенска, завоюва специфична премия в The USA SONGWRITING COMPETITION.

 width=

29-тото издание на състезанието, прочут като едно от водещите музикални събития на Америка, избра " Light Of The Sun " за притежател на специфичен приз в категория " World ”.
Самата Поли научава новината от уредниците, които се свързват с нея, с цел да я поздравят. " Регистрирах песента за присъединяване през лятото, споделя Поли-Щастлива съм от признанието, още повече, че " Light Of The Sun " действително участва единствено в една категория и печели премия, за разлика от други песни, регистрирани в няколко. "

Конкурсът The USA SONGWRITING COMPETITION се провежда от 1995-та година в Съединени американски щати и е със статута на едно от най-големите музикални събития за самостоятелни реализатори. Кандидатстващите произведения  се правят оценка съгласно автентичност, текст, мелодия и комбинация. Песните се селектират от анонимно жури, формирано от най-авторитетните експерти в музикалния отрасъл, измежду които продуценти от колосите:  Sony Music Entertainment, Universal Music Group и Warner Music Group. Поради тази причина състезанието се възприема като формален късмет самостоятелни гении да бъдат " открити " от огромните музикални компании.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР