Българска IT компания SiteGround, която е един от лидерите в

...
Българска IT компания SiteGround, която е един от лидерите в
Коментари Харесай

SiteGround получи сертификат по международна методология за най-добър работодател в България

Българска IT компания SiteGround, която е един от водачите в хостинг промишлеността в международен мащаб мина сполучливо сертификация за най-хубав шеф в България за 2022 година от ARS Bulgaria, която организират изследването с извънредното партньорство на световната компания Kincentric.

Kincentric e организация с над 50 години опит в изследването на ангажираността на чиновниците. Това е четвъртата сертификация на SiteGround по тази методология. Тази година 32 компании влязоха в състезание за този документ, само че едвам четири получиха оценката.

Програмата Kincentric Best Employer отличава най-хубавите работодатели в света на база оценката на техните чиновници, регистрирана посредством без значение вътрешно изследване. То мери четирите фактора, които на база десетилетия наред събиране на данни демонстрират, че отличават сполучливите компании от останалите. Това са: ангажираност на чиновниците, адаптивността на бизнеса към нововъведенията и потребностите на клиентите, висшия и междинен мениджмънт и положителните практики за насърчаване на хората. През последните пет години 4000 организации в целия свят са подлагали на инспекция HR практиките си по тази методология.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР