Българска фирма проектира и изгражда частни бункери. Интересът е най-вече

...
Българска фирма проектира и изгражда частни бункери. Интересът е най-вече
Коментари Харесай

Българска фирма проектира и изгражда частни бункери

Българска компания проектира и построява частни бункери. Интересът е най-много от страна на богаташи оттатък Океана. Целта на клиентите е да се усещат по-защитени по време на пандемията от ковид. " У нас, както и по света частни бункери купуват хората, които са прозорливи, тези, които желаят да са готови и да имат един по-спокоен живот ", споделя Десислав Панов от компанията, която строи подземните домове, представена от Българска национална телевизия.

В момента той работи по няколко плана. Два от тях са на частни лица, които желаят бункери за фамилиите си. Паралелно се работи по план за създаване на населено място. " Това е капиталов план на задграничен вложител. Ще бъде затворен комплекс, в който ще бъде построен бункер и ще бъде употребен от живущите в комплекса. Хората, които построяват лични частни бункери, са хора, които имат малко по-големи благоприятни условия. Поради тази причина ние преминахме на един по-различен стадий и сега сме в диалози още веднъж с задграничен вложител за построяването на бункер за доста на брой лица, където ще бъде споделено пребиваването и всеки ще може да купува за себе си и фамилията си несъмнено място, или да го наема за несъмнено време ", сподели Панов.

Така съгласно него хората с по-ниски приходи ще имат достъп до бункерно оборудване, което да ги избави в избрана обстановка. Цената на едно такова оборудване се дефинира от доста съставни елементи - местоположението, броят на хората, които ще го употребяват. " Ако можете да си позволите апартамент в София, надлежно ще можете да си позволите и един бункер ", добави Панов.

В един бункер има всякакво съоръжение - игрални зали, боулинг зала, вътрешно стрелбище. Проектирани са при минимално съоръжение да устоят 6 месеца - а при спомагателни съоръжения и уреди за сигурност, може да се доближи и до 1 година престояване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР