Българска федерация по вдигане тежести (БФВТ) обяви, че е провела

...
Българска федерация по вдигане тежести (БФВТ) обяви, че е провела
Коментари Харесай

БФВТ и Антидопинговият център със съвместна инициатива

Българска федерация по повдигане тежести (БФВТ) разгласи, че е провела взаимно с Антидопинговия център аутрич образование на състезатели и спортно-технически лица, което се е състояло през днешния ден по време на държавното отборно състезание.

Проведеното образование е включвало интерактивни игри, свързани с анти-допинговите действия, в това число викторина и онлайн анкета на WADA, като всеки участник получи подарък за присъединяване си.

" Събитието се организира за предварителна защита и запознаване на подрастващите с заплахите от използването на допинг и опазването на спортните полезности, както и чистият спорт ", написаха от БФВТ.

От родната централа оповестиха още, че на щанда по време на събитието са били предоставени рекламни материали на Световната антидопингова организация, както и забранителният лист, копие от който е получил всеки участник в акцията.

" Антидопинговият център провежда и организира сходни акции по време на спортни събития от самото си основаване през 2011 година ", осведомиха още от федерацията по повдигане на тежести.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР