Българска федерация по мотоциклетизъм продължава едва своя традиция, а именно,

...
Българска федерация по мотоциклетизъм продължава едва своя традиция, а именно,
Коментари Харесай

БФМ със социална инициатива преди Нощта на скоковете

Българска федерация по мотоциклетизъм продължава едвам своя традиция, а точно, когато е хазаин на кръгове от европейски и международни шампионати да обръща внимание и на обществената активност.

За федерацията това е от значимо значение и доста постоянно е пособия в начинания на разнообразни благотворителни организации.

В идното събитие на 14 декември в „ Арена Армеец”, от БФМ са подготвили изненади за деца в неравностойно състояние и студенти от Националната спортна академия. Освен, че ще бъдат предоставени безвъзмездни билети за Вечерта на скоковете, над 60 деца ще имат опцията да се срещнат от близко с най-хубавите състезатели по мотокрос – фрийстайл в света. Всеки от тях, който пожелае ще може да види моторите от близо, да вземе подпис, и да си направи фотография с участващите водачи.

За да получат първите пропуски, през днешния ден на срещата с медиите в Пресклуб „ България” пристигнаха Владислава Цолова, която е Председател на Сдружение "Аутизъм през днешния ден " и шеф на центровете за деца с аутизъм в София и Плевен, както и доцент Владимир Илиев от Сектор "Автомобилен и мотоциклетен спорт " към Националната спортна академия.

Двамата получиха билети от Председателя на орг. комитет на Гран При България Румен Петков и показаха своята признателност за жеста, който им направи родната мотоциклетна федерация. Входните талони те ще разпределят на фамилии с деца аутисти, както и на заслужили студенти от НСА.

БФМ ще продостави и билети на центъра за настаняване на деца от фамилен вид - "Иван Вазов " в ж.к „ Надежда”, София. Фондация "Димитър Бербатов " също ще получи безвъзмездни пропуски. Следващата сряда това ще стане още веднъж на среща с медиите. На събитието ще бъдат обявени и последните вести към идващите състезатели, които ще вземат участие във финалния кръг на Световния шампионат по мотокрос–фрийстайл.

Вечерта на скоковете, 14 декември 2019 в Арена Армеец. Вратите на залата за аудитория ще бъдат отворени в 17:00 часа.

Билети в мрежата на Eventim.bg и касите на залата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР