БългарщинАта се отплаща! Това поне излиза от един документ, изваден

...
БългарщинАта се отплаща! Това поне излиза от един документ, изваден
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: българщината се отплаща - в квадратни метри РЗП

БългарщинАта се отплаща! Това най-малко излиза от един документ, изваден от проверяващия уебсайт BIRD. След къщата на Костя с аспект към морето във Варна, към този момент ще приказваме и за имотния 17-годишен наследник на Цончо в кв. Горна баня.

Да напомним - това са единствено някакви неща, до които кореспонденти са стигнали - ние не знаем дали това са всичките неща.

И тъй като Гешев обичаше да повтаря - " правосъдната рефома ще изпълни ли чиниите ", става известно, че неговата е била авансово напълнена с 35 000 държавна пара. При това единствено за една командировка - с цел да се снима с " най-влиятелните еврейски организации " в Съединени американски щати, пак по неговите думи.

Иначе отговорът е еднопосочен - да, ще я изпълни. Освен по-малкото такива командировки и мултитемпературни охладители, в случай че нямаше крадливи политици, или най-малко имаше кой да ги " пляска " през ръчичките, всички щяхме да сме по-благоданстващи. Може би по тази причина Атанас Славов желае да блокира по всякакъв начин назначението на Борислав Сарафов - този път пред Върховен административен съд.

А в Русия - за такива, които не слушкат, продължава главен зложелател да е не различен, а земното притегляне. Така да вземем за пример починала 28-годишната вицепрезидентка на " Локо банк ".

Земното притегляне ще би трябвало да преодолява и един-милиард-доларовият стълб, който ще подвигат в... не познахте - не у нас - в Съединени американски щати! Както се споделя - имат пари, угаждат си!

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР