Българо-съветската дружба е жива! И то благодарение на фолкпевицата Мария.Чалга

...
Българо-съветската дружба е жива! И то благодарение на фолкпевицата Мария.Чалга
Коментари Харесай

Мария ще пробива на музикалния пазар на братушките

 Българо-съветската дружба е жива! И то с помощта на фолкпевицата Мария.

Чалга изпълнителката споделя " довиждане " на България и " поздрав " на Русия, защото ще пробива на музикалния пазар на братушките. Изненадващото решение Мария разгласи на 38-ия си рожден ден, който отпразнува при започване на седмицата.

" Време ми е за нещо ново, тъй че мисля да го направя. Млада съм и би трябвало да опитвам ", декларира с необятна усмивка изпълнителката и стяга куфарите.

Чалгарката към този момент записа дует с съветския хитов артист Рамбл, като в парчето пее напълно на съветски език. Мария няма желание да стопира дотук. Изпълнителката признава, че е подготвена да издаде албум и да стане известно лице в Москва и другите огромни градове. Изкушение за родната фолкпевица е и че съветският музикален пазар е в пъти по-голям от българския и може да се окаже трамплин към международна популярност. Интересното е, че миньончето насочва взор на изток вместо на запад, където е любимката й Бионсе. Нашенката неведнъж я е имитирала в клиповете си и е заимствала хрумвания, само че евентуално се е отказала да продължава да гради сходен имидж, оповестява " България Днес ".

Странстването на фолкаджийката няма да стартира незабавно, защото до края на месеца Мария има наложителен ангажимент на родна територия. След броени дни чалгарката ще означи и своя креативен празник - 20 години на музикалната сцена, 20 години в спортните редици на модерната българска музика. Хубавите мотиви ще бъдат обединени на 23 януари. Столичен клуб ще бъде хазаин на едно незабравимо празненство, с което миньончето публично ще ги означи.

" Пожелавам си здраве и на себе си, с цел да мога да виждам по какъв начин детето ми пораства. Здраве и за Мария. Да имам и доста професионални триумфи, тъй като обичам работата си. Тя е половината от моето сърце. Пожелавам си да имам обичан човек до себе си. И да ми се случват нови неща ", заключи задачите си фолкпевицата, която неотдавна призна, че има нов мъж в живота си и се усеща доста добре във връзката си с него.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР