Българо-италиански отбор спечели първия турнир от Beach Volley Mania за

...
Българо-италиански отбор спечели първия турнир от Beach Volley Mania за
Коментари Харесай

Българо-италиански отбор спечели турнир от Beach Volley Mania

Българо-италиански тим завоюва първия шампионат от Beach Volley Mania за сезона. Димитър Механджийски и Давиде Бонкомпани стъпиха на върха в оспорваната конкуренция, която се игра на новооткритите стадиони за плажни спортове на Volley Mania в квартал " Младост 4 " в София.
Двамата направиха поврат за 2:1 (24:26, 21:19, 15:6) против Евгени Трайков и Радостин Денков. Финалът беше доста равносилен и трогателен, като и играчите впечатлиха със себераздаването си. Бронзовите медали заслужиха Димитър Полянов и Мирослав Стоилов след победа против Мартин Христов и Марио Илиев.
Шампионите получиха награди от Under Armour и OSHEE, както и купи. Същите бяха оценките и за дамите. В женския шампионат победиха Десислава Николова и Павлина Дачева. Те също направиха поврат за 2:1 (12:21, 21:11, 15:12) против близначките Рая и Вили Ценови във финала.
Симона Николова и Никол Дулева взеха бронзовите медали, като завоюваха с 2:0 (21:13, 21:10) против Ива Парталева и Ради Сербезка.
Богатият календар на Beach Volley Mania продължава с шампионат за начинаещи, напредващи и девойки и младежи до 18 години в София тази седмица. Пълната стратегия можете да видите на www.beach.volleymania.com.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР