Българо-американска кредитна банка предлага на своите клиенти Apple Pay -

...
Българо-американска кредитна банка предлага на своите клиенти Apple Pay -
Коментари Харесай

БАКБ предлага услугата Apple Pay на своите клиенти с карти Visa

Българо-американска кредитна банка предлага на своите клиенти Apple Pay - по-сигурен и елементарен метод за заплащане, който отстранява потребността от предоставяне на платежната карта на търговец, докосването на физически бутони или потреблението на пари в брой, като в същото време употребява функционалността на iPhone за отбрана на всяка транзакция.

Клиентите просто би трябвало да приближат своя iPhone или Apple Watch покрай ПОС терминала, с цел да създадат безконтактно заплащане. Всяка покупка на Apple Pay е сигурна, тъй като е удостоверена с Face ID, Touch ID или ключова дума на устройството. Apple Pay се приема в магазини за хранителни артикули, аптеки, таксита, заведения за хранене, кафенета, търговски центрове и доста други места.

Потребителите могат също да употребяват Apple Pay на iPhone, iPad и Mac, с цел да вършат по-бързи и по-удобни покупки в приложения или в мрежата посредством Safari, без да се
постанова да основават сметки или неведнъж да вкарват информация за заплащане или доставка. Apple Pay улеснява, наред с други неща, заплащанията за доставки на храна и хранителни артикули, онлайн извършване на покупки, превоз и паркиране. Apple Pay може да се употребява и за осъществяване на заплащания в приложения на Apple Watch.

Сигурността и поверителността са в основата на Apple Pay. Когато клиентите употребяват кредитна или дебитна карта Visa, издадена от БАКБ с Apple Pay, действителните номера на картите не се съхраняват на устройството, нито на сървърите на Apple. Вместо това се основава, неповторим акаунт номер на устройството/ Device Account Number/, който се криптира и се съхранява несъмнено в Secure Element, който е сертифициран чип, предопределен да съхранява безвредно информацията за заплащане в устройството.

Настройката на Apple pay е лесна. Отворете приложението Wallet на своя iPhone, докоснете + и следвайте стъпките, с цел да добавите кредитни или дебитни карти Visa на БАКБ. След като клиентът добави карта към iPhone, Apple Watch, iPad и Mac, той може да стартира да употребява Apple Pay на това устройство незабавно.

Клиентите ще продължат да получават всички награди и преимущества, предлагани с картите на БАКБ. До 15 октомври всяко заплащане с цифровизирана карта VISA от БАКБ на стойност над 30 лева, носи късмет за премия до 3000 лева.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР