Българо-Американска кредитна банка АД вече предоставя на всички свои клиенти

...
Българо-Американска кредитна банка АД вече предоставя на всички свои клиенти
Коментари Харесай

Чиста сметка с карта Visa от БАКБ вече е в телефона ви

Българо-Американска кредитна банка АД към този момент дава на всички свои клиенти опцията да цифровизират своите дебитни или кредитни карти Visa благодарение на услугата Гугъл Pay.

Новите клиенти на банката могат да се възползват от опцията да открият ЧИСТА СМЕТКА с дебитна карта VISA и да цифровизират своята карта в мобилния си телефон.

ЧИСТА СМЕТКА е разплащателна сметка за жители, която се открива гратис и се обслужва без месечни такси, безсрочно. Единственото изискване е да имате месечни приходи по сметката от най-малко 500 лв., както и да употребявате дебитна карта VISA, издадена от банката.

Дебитната карта VISA от Българо-американска кредитна банка, която ще получите със своята ЧИСТА СМЕТКА е с доста атрактивни условия - без такса за издаване и поддръжка на картата, без такси за заплащания при търговци в страната и чужбина, и без такса за изтегляне на суми от всички банкомати на БАКБ в страната.

Вече можете да дигитализирате своята карта с Гугъл Pay и да се наслаждавате на бързи и комфортни безконтактни заплащания, несъмнено и елементарно, като употребявате смарт телефона си, с цел да вършиме заплащания на POS, в приложения за Android или при онлайн търговци.

„ Създадохме ЧИСТА СМЕТКА, с цел да бъдем потребни на модерния, работещ човек. Сега надграждаме продукта с цифровизирана карта и още веднъж предлагаме нещо друго, с което да отговорим на непрекъснато растящите условия на своите клиенти.

Днес крайните консуматори чакат освен нови цифрови артикули, каквито се появяват всекидневно на пазара, само че и все по-персонализирани и преференциални финансови принадлежности, съсредоточени върху самостоятелните потребности на всеки.

Решението е в комбинацията на модерните софтуерни услуги с финансово-изгодни артикули, които имат ясни и дълготрайно предвидими условия. ЧИСТА СМЕТКА с цифровизираната карта към този момент е съвременен, софтуерен и преференциален артикул, който обезпечава бързи и сигурни разплащания с Гугъл Pay “, разяснява Илиан Георгиев, основен изпълнителен шеф на БАКБ.

Гугъл Pay е една от най-популярните системи за заплащане в света. Услугата е налична за устройства с операционна система Android и настолни компютри и може да се употребява в доста браузъри. Добавянето на карта към Гугъл Pay става единствено за секунди. Мобилните устройства би трябвало да работят с Android версия Lollipop 5.0 или по-нова и да имат услуги за Гугъл Play.

За осъществяване на безконтактни заплащания в търговски обекти те също би трябвало да имат задействан NFC. Плащането е толкоз просто, едвам отключите вашия смарт телефон с NFC и да го поставите покрай безконтактния читател на POS-а. Услугата е налична на всички места, където се демонстрира признакът на Гугъл Pay или признакът за безконтактно заплащане.

Услугата Гугъл Pay на БАКБ употребява технологията за токенизация на карти Visa. Тази технология заменя сензитивната информация за картата, като 16-цифрен номер на картата, дата на годност и код за сигурност, с неповторим дигитален идентификатор „ токен “, който може да се употребява за обработка на заплащания, без да се излагат действителните данни за картата.

Повече за ЧИСТА СМЕТКА и за останалите артикули на банката можете да прочете на www.bacb.bg
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР