Българките Йоана Константинова и Ива Иванова се класираха за полуфиналите

...
Българките Йоана Константинова и Ива Иванова се класираха за полуфиналите
Коментари Харесай

Йоана Константинова и Ива Иванова се класираха за полуфиналите на двойки на тенис турнира Еди Хер

Българките Йоана Константинова и Ива Иванова се класираха за полуфиналите на двойки при девойките на шампионата на клей " Еди Хер " в Брейдънтън, Флорида (САЩ) - едно от най-силните и влиятелни надпревари по тенис за възрастовите групи от 12 до 18 година

Йоана Константинова и Теодора Костович от Сърбия, сложени под №5 в схемата, победиха европейските шампионки Росица Денчева и Елизара Янева с 6:3, 6:4. За място на финала Константинова и Костович ще играят против първите сложени американки Тайра Грант и Ива Йович.

Поставените под №2 в схемата Ива Иванова и Алиса Октябрева от Русия се постановиха с 6:1, 6:3 над Ева Йонеску от Румъния и Дуру Соке от Турция. На полуфиналите Иванова и Октябрева ще играят против №4 в схемата Уакана Сонобе от Япония и Мика Стойсавлевич от Англия.

На двойки при юношите Илиян Радулов и Родриго Пачеко Мендес изгубиха трагично на четвъртфиналите с 6:4, 5:7, 8-10 от Тимофей Дерепаско и Даниил Саркисян от Русия.

Преди това Илиян Радулов при юношите и Ива Иванова при девойките се класираха за четвъртфиналите на сингъл.

Поставеният под №2 при юношите Радулов разгроми на осминафиналите с 6:0, 6:0 Макс Шьонхаус от Германия. За място на полуфиналите Илиян ще играе против №10 в схемата Себастиан Ериксон от Швеция.

Поставената под №8 в схемата при девойките Иванова победи с 6:1, 6:4 Елена Бертя от Румъния. На четвъртфиналите Иванова ще играе против четвъртата в схемата Тайра Грант от Съединени американски щати.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР