Българки са били сред експлоатираните жени в гръцкия Завод за

...
Българки са били сред експлоатираните жени в гръцкия Завод за
Коментари Харесай

Нашенки в завод за бебета в Гърция

Българки са били измежду експлоатираните дами в гръцкия „ Завод за бебета “ на остров Крит. Това стана ясно в неделя. Става дума за противозаконни осиновявания, донорство на яйцеклетки и фиктивни ин витро процедури в център за ин витро оплождане на острова. Сред десетките дами, открити в центъра има и наши сънароднички.

На 8 август при акция на гръцката полиция беше разрушен канал за трафик на бебета. Много от новородените са били предопределени за хомосексуални двойки или двойки, които нямат опция да осиновят дете по легален ред.

Една от арестуваните българки пребивава от 15 години на о. Крит. Според нейните показания това е второто ѝ зачеване като сурогатна майка. В България тя има още 6 деца, които отглежда с парите, които получава.

Експлоатираните са живеели в 14 къщи, охранявани от пазачи. За последните 6 месеца са открити 72 случая на сурогатно майчинство в тази клиника.  Все още няма данни за точния брой на българките.

От данъчна полиция, които проверяват от 6 месеца този канал са открили, че в банковите сметки на членове на организацията се намират 3 милиона евро, има данни и за свързани 5 офшорни компании. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР