Българки на средна възраст въртят „улицата на проститутките” в Брюксел.

...
Българки на средна възраст въртят „улицата на проститутките” в Брюксел.
Коментари Харесай

Как се става „момиче на витрина“ в Брюксел

Българки на междинна възраст въртят „ улицата на проститутките” в Брюксел. Повече от 100 са „ мадамките” от цялата страна. Проститутките са най-вече българки и румънки.

Миролюба Бенатова сподели по NOVA тази улица, на която вместо магазини за обувки и облекла, има магазини за дами. Във втората част от кино лентата тя споделя за това

по какъв начин се сортират девойките за витрините и каква тъкмо е работата на „ мадам” .

Жестока употреба на българки в сърцето на Европа

В един от тези клубове българска мадам изяснява, че момичето би трябвало първо да израбои всеки ден по 250 евро, които прибира тя, а по-късно работи за себе си: „ Тука, който влезе мадамката го записва в книга. И в случай че не сте работили, минават федералните, цъкат ви, вършат ви една фотография, и това е! “

Жена твърди, че няма нищо нелегално и няма да ги арестуват, федералните правели единствено фотоси и след това „ нищо няма “.

Миролюба Бенатова споделя:

Това е употреба, за която всички си затварят очите ,

няма смешка в тази работа. Тази работа е законна, само че на гърба на тези девойки има една верига търтеи, част от които първо равнище са тези „ мадамки “. Големият проблем е, че властта го разрешава “.

„ Никой от белгийските управляващи не можа да ми изясни по кое време да си „ мадам” става нелегално, тъй като в тази ситуация става въпрос за едни дами, които са като проведена незаконна група за трафик на дами и пране на пари”, добави журналистката.

Още по тематиката вижте във видеото горе.

Целия репортаж от рубриката „ Миролюба Бенатова представя” не пропускайте в събота в „ Събуди се”.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР