Българката Златислава Чуканова се доближи само на един успех от

...
Българката Златислава Чуканова се доближи само на един успех от
Коментари Харесай

Страхотна Златислава Чуканова се доближи само на победа от квота за Париж 2024

Българката Златислава Чуканова се приближи единствено на един триумф от продобиване на квота за Олимпийските игри в Париж 2024, откакто се класира за четвъртфиналите на категория до 50 кг на квалификацията в Бусто Арсицио, Италия.

В осминафиналите родната националка съкруши изрично Хана Насар от Йордания с 5:0 съдийски гласа, откакто сподели страхотна игра и чудесно придвижване по кръга.

По този метод Златислава Чуканова е към този момент единствено на крачка от място на олимпийските игри през това лято, а сред нея и визата за Париж стои само Айра Вийегас от Филипините. Решителната борба сред двете ще бъде във вечерната сесия на 11 март (понеделник).



Припомняме ви, че до този миг България има три извоювани квоти за Игрите във френската столица с помощта на Станимира Петрова (54 кг) и Светлана Каменова (57 кг) при дамите, както и Хавиер Ибаниес (57 кг) при мъжете.

Тази вечер своя поход към най-големия състезателен конгрес продължава и Рами Киуан при 71-килограмовите, който към 21:45 часа ще се качи на кръга в Бусто Арсицио за мача си от осминафиналите на олимпийската подготовка против Сиргак Абдиджапар от Киргизстан.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР