Българката започна по-добре срещата за златния медал и поведе с

...
Българката започна по-добре срещата за златния медал и поведе с
Коментари Харесай

Биляна Дудова със злато на световното в Осло

Българката стартира по-добре срещата за златния орден и поведе с 4:0 след отлично мятане в първите три минути. Последва отговор от две точки за Ханай, само че Дудова си върна преднината от четири. В края нашата боркиня удържа стремежа на японката, която записа едвам две точки и по този начин загуби с 4:6, съобщи БГНЕС.

Вчера българката реализира три победи на Световното състезание в Осло, Норвегия, с цел да стигне до решаващия мач за златния орден. Родната боркиня се класира за финала на Световното състезание след победа на полуфиналите над индийката Сарита Сарита, двукратна №1 на азиатското състезание, с 3:0. Преди това на осминафиналите Дудова реализира светкавична победа за 43 секунди против Инета Дантаите (Литва) с механически туш 10:0, а на четвъртфиналите българката записа нова безапелационна победа с механически туш 10:0 против шведката Сара Линдберг.

Така, Дудова направи дългочаканата крачка напред на международните финали, откакто остана със сребро на шампионата в Будапеща, Унгария. Тя е и четирикратна европейска шампионка.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР