Българката влезе в световните новинарски емисии с изказването си за

...
Българката влезе в световните новинарски емисии с изказването си за
Коментари Харесай

Мария Бакалова изправи на крака холивудската общност

Българката влезе в международните новинарски излъчвания с изявлението си за войната в Украйна
Почти по едно и също време с връчването на премиите БАФТА в Лондон, в Лос Анджелис бяха оповестени премиите "Изборът на критиците ".

Големият победител се оказа същият като на Острова - "Силата на кучето ". В Холивуд измежду участниците в церемонията бе и българската актриса Мария Бакалова, която излезе на сцената, с цел да разгласи спечелилия в категорията за най-хубав поддържащ артист.

Бакалова, която завоюва "Изборът на критиците " за най-хубава поддържаща женска роля за играта си в "Борат 2 " показа, че Украйна е "само на няколкостотин благи " от родния й град в България.
"Докато сме дружно в тази специфична нощ, желая да отделя малко време, с цел да почетем храбростта на народа на Украйна ", сподели тя.

Бакалова направи пауза, до момента в който тълпата приветства, преди да продължи, "който пази правото си на самостоятелност и народна власт ".

"Виждаме ви. С вас сме. В сърцата ни сте ", обърна се тя към украинците от сцената на блестящото събитие в Лос Анджелис.

"Искрено се надявам, че с общи старания ще сложим началото на нова епоха на културен и живописен продан сред Източна Европа и Холивуд, който към този момент имаше основополагаща роля в киното през XX век ", добави 25-годишната бургазлийка.
Изказването ѝ беше необятно отразено от международната преса в Холивуд, както и от огромните новинарски канали.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР