Българката Цветелина Уланд, чиито деца бяха отнети от норвежката социална

...
Българката Цветелина Уланд, чиито деца бяха отнети от норвежката социална
Коментари Харесай

Цветелина, чийто деца бяха отнети от норвежки съд, получи най-хубавата новина

Българката Цветелина Уланд, чиито деца бяха отнети от норвежката обществена работа " Барневернет " предходната година по гледище на нейния някогашен брачен партньор норвежец, завоюва борбата в съда и съумя да прибере 12 -годишната си щерка и по-малкия с една година наследник назад вкъщи.

Това стана ясно от обява в обществените мрежи на щастливата майка, написа Блиц. 

До този процес се стигна откакто Апелативният съд е отменил през май решението на регионалния съд в град Арендал, в който живеела преди развода Цветелина. След приключване на периода за обжалване децата й са били върнати.

" На всички, които бяха съпричастни, желая да оповестя щастливата вест, че решението на Областния съд на гр. Арендал в Норвегия от 9 май 2018 година беше пренебрегнато от Апелативния съд през месец май тази година въз основа на регистрирани неточности от длъжностни лица и една институция (със сигурност се сещате коя), които вземат решение човешки ориси ", написа тя във Facebook.

Уланд се обърна за помощ към българските управляващи и медии, откакто децата й бяха отнети, разграничени едно от друго и пратени при разнообразни фамилии в разнообразни градове.

Според " Барневернет " било оправдано сестрата и братът да бъдат разграничени, с цел да не си въздействат. Майка им стартира тежка правосъдна борба против обществената работа, която взе шокиращото решение.

Освен това на Цветелина й беше неразрешено да им се обажда по телефона или да контактува с тях в интернет, а първото рандеву, което през май й отредиха, бе едвам за януари идната година. Децата нямаха право на контакт и със фамилията на българката.

При опит на нейния татко - известният цирков актьор Георги Попов-Гебош, да зърне внука си през оградата на учебното заведение му, той беше задържан през декември предходната година и престоя няколко часа в ареста.

 За страдание, Гебош умря през май тази година, преди да успее да види внуците и щерка си още веднъж дружно.

 Ето какво още написа шастливата Цветелина в обществената мрежа:

" Вече мога да съм дружно с тези, които обичам най-вече. Дишам умерено и се веселя на живота! Но... Има едно огромно " НО "! Кой ще възвърне пропуснатото време с обичаните същества?

Кой ще заличи черните мемоари от деня, когато ти взимат най-ценното? Кой ще върне моя татко, който си отпътува от тъга и не съумя да дочака успеха? Кой ще заличи унижението, което изтърпях от хора лимитирани, без морал, некомпетентни..., НО с власт, тъй като работят за машина, която е страна в страната?

Кой ще изтрие сълзите? Няма такава мощ! Моят апел е: Борете се до последно, изключително, когато се отнася за най-ценното, а точно, децата. Бъдете мощни и не се предавайте, колкото и тежка и невъзможна да наподобява обстановката. Ако се предадем, предаваме децата си! Благодаря на всички вас, другари мои! Обичам ви! ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР