Българката Стилияна Николова продължава да води в генералното класиране в

...
Българката Стилияна Николова продължава да води в генералното класиране в
Коментари Харесай

Стилияна Николова остава начело в многобоя и след старта на втория ден на Световната купа в София

Българката Стилияна Николова продължава да води в генералното класиране в многобоя и след изиграването на своите съчетания с лента и бухалки от втория ден на Световната купа по художествена гимнастика, която се организира в столичната " Арена София ".

В първото си излизане на килима за през днешния ден 17-годишната Николова изигра доста мощна комбинация с лента, която беше оценена от съдиите с 32.450 точки. Малко по-късно на бухалки пък бронзовата ни медалистка от последното международно състезание позволи дребни грешки, само че все пак получи оценка от 31.900 точки.

По този метод Стилияна събра общ общ брой от 131.300 точки, с което оглави краткотрайното нареждане в многобоя, до момента в който другата ни представителка в конкуренцията Ева Брезалиева е със общ брой от 121.200 точки.

Брезалиева, за жалост, позволи неточност при съчетанието си с лента и получи оценка от едвам 28.450 точки, само че по-късно изигра доста мощни бухалки, за които заслужи оценка от 33.450 точки.

По-късно през днешния ден на подиума в " Арена София " за своите съчетания с ленти и бухалки следва да излязат и гимнастичките от потоци " А " и " С ", след чиито композиции ще станат ясни и медалистките в многобоя.

Освен това ще бъдат избрани осемте най-хубави състезателки на всеки от обособените уреди, които ще се броят за оценките в утрешния ден, когато всичко най-интересно от Световната купа по художествена гимнастика в София ще може да наблюдавате в ефира на Българска национална телевизия 3 от 13.00 часа.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР