Българката Симона Скробанска постигна втора победа в състезанията по ски-алпийски

...
Българката Симона Скробанска постигна втора победа в състезанията по ски-алпийски
Коментари Харесай

Симона Скробанска с втора победа за Купа Пампорово

Българката Симона Скробанска реализира втора победа в надпреварите по ски-алпийски дисциплини за Купа "Пампорово ". 16-годишната Скробанска победи в дисциплината слалом, откакто през вчерашния ден завоюва и гигантския слалом. Тя заслужи първото място на писта "Стената " през днешния ден с време 1:54.75 минути, откакто беше най-бърза и в двата манша с 57.17 секунди и 57.58 секунди. Втора на 1.25 минута приключи Диана Андрея Рентя (Румъния), а трета на 7.15 секунди се подреди българката Мира Гелова.

В надпреварата при дамите участваха 9 алпийски от четири страни. Националът Йоан Тодоров приключи втори в слалома при мъжете с време 1:39.24 минути. Той беше най-бърз в първия манш с 48.73 секунди, само че във втория позволи неточности и това го лиши от втора поредна победа за Купа "Пампорово " след вчерашния си триумф в гигантския слалом.

Победител стана Йоанис Антониу (Гърция) с 1:39.03 минута (49.32 и 49.71 секунди). Трети с закъснение от 31 стотни от секундата се подреди различен българин Калин Златков, който даде най-хубаво време във втория манш с 49.60 секунди. В конкуренцията се включиха 32 състезатели от 6 страни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР