Българката Никол Паласчева- Nika Paris постигна невероятен успех в X-Factor

...
Българката Никол Паласчева- Nika Paris постигна невероятен успех в X-Factor
Коментари Харесай

Невероятен успех: Българката Никол отвя всички жени в италиа...

Българката Никол Паласчева- Nika Paris реализира необикновен триумф в X-Factor Италия, стана ясно късно през нощта на 11 ноември. Талантливата Никол продължава напред в конкуренцията, само че е и единственото момиче, което остава „ в играта “.

Както постоянно нашето момиче беше извънредно артистично на сцената и напълно справедливо, след осъществяването на песента “Lonely” на Джъстин Бийбър, продължи напред. В бекстейджа на предаването, Никол показа, че се радва да е още част от най-авторитетното музикално предаване, само че въпреки всичко съжалява за към този момент близката си другарка Vale LP- участничката, която отпадна през вчерашния ден от шоуто.

На противоположния полюс е менторът на Nika Paris, британецът Mika. Щастлив от триумфа на българката, той показа, че Никол прави едно извънредно музикално пътешестване и се възхищава на нейната сензитивност, която толкоз мощно превзема от сцената.

Финалът на X-Factor Италия е на 9-ти декември и мястото на българката в него наподобява все по- реалистично. От екипа оповестиха, че за идващия огромен концерт, който ще е на 25-ти ноември, в Италия се чака да дойде Ед Шийрън, като огромния звезден посетител в шоуто.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР