Българката Надя Александрова е една от най-обсъжданите личности в Испания

...
Българката Надя Александрова е една от най-обсъжданите личности в Испания
Коментари Харесай

Ново 20 в испанската любовна драма с българска следа

Българката Надя Александрова е една от най-обсъжданите персони в Испания в последните седмици. Таблоидите в страната я показват като причина за разпада на брака сред към този момент някогашния вратар на " Реал " Мадрид и " Порто " - Икер Касияс, и красивата водеща Сара Карбонеро.

За това не е изненада, че смяната на държанието на Александрова провокира същински възторг на Пиренейския полуостров.

Първо тя с ненаситност описа, че с Касияс са били дружно 2 години, само че са пазили връзките си в загадка от всички, с изключение на от най-близките.

От предаването " Save me Deluxe " оповестиха, че тя ще разкрие още детайлности за връзките скоро. Преди дни обаче стана ясно, че Надя няма да приказва, а повода не е ясна.

Испанската преса незабавно допусна, че тя се е повлияла от думите на Касияс, че ще търси правата си в съда против всеки, който замесва него, Сара Карбонеро и цялото му семейство в лъжливи изказвания.

Другата опция, към която насочват медиите е, че някогашният футболист е дал сериозна сума на Надя, с цел да купи мълчанието ѝ.

Касияс и Сара Карбонеро бяха една от емблематичните двойки в испанския футбол. Двамата са основни воин в една от най-известните спортни целувки.

През 2010 година Касияс бе част от отбора на Испания, който завоюва международната купа. След финала вратарят не сдържа страстите си и целуна обичаната си в ефир.

Двамата оповестиха, че се разделят през март 2021 година, като бяха безапелационни, че остават в положителни връзки и дружно ще поставят грижи за синовете си - Мартин и Лукас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР