Българката Люси Дяковска спечели една от големите си победи в

...
Българката Люси Дяковска спечели една от големите си победи в
Коментари Харесай

Вижте какви ГНУСОТИИ ЯДЕ ЛЮСИ Дяковска (СНИМКИ И ВИДЕО)

Българката Люси Дяковска завоюва една от огромните си победи в живота – победи в телевизионното шоу „ Аз съм звезда – изкарай ме отсам “. 47-годишната плевенчанка си направи прекрасен предварителен подарък за рождения й ден, който е на 2 април – 100 000 евро!

Разбира се, тази премия е изцяло заслужена, откакто завоюва конкуренцията с още 11 известни персони в немския еквивалент на „ Сървайвър “, който се организира в австралийската джунгла.

Българската певица стана „ Кралица на джунглата “, откакто завоюва финалната борба с инфлуенсъра Twenty4Tim и риалити звездата Лейла Лахуар.

Последното предизвикателство за нашето момиче беше повече от непоносимо, а водещите на няколко пъти се сдържаха да не повърнат, гледайки Люси по какъв начин тъпче и преглъща разнообразни скотски гнусотии.

В някои от паузите тя получи и дребни наградки – сладкишчета, чаша вода, хамбургер, свински ребърца на скара и така нататък, преди да продължи с отвратителните неща…

Дяковска трябваше да изяде тарантула, скорпион, скакалец анамска пръчка (известен още като виетнамска пръчка), а по-късно да изпие коктейл от смлени скотски очи – рибешки, камилски, свински и говежди очи. Също по този начин тя яде сурови свински матки, сърце от крокодил и… пенис от бик!

Люси съумя да се оправи, въпреки че на моменти колкото да се сдържаше да не повърне, и изяде и изпи всички предоставени й гадости.

При връчването й на шампионския жезъл, певицата не съумя да сдържи страстите си и се разплака от благополучие!

Победата на Люси се появи в специфичен за нея миг. Финалът на шоуто съответства с четвъртата годишнина от загубата на майка й.

„ Цялото това нещо за мен имаше прочувствена стойност, прочувствен смисъл и честен. Много беше значимо да показва и морала на моето семейство, подобен, какъвто аз го познавам. Тази победа ми сподели, че има смисъл да сме положителни, да сме прями, да сме смели! “, показа с доста страст Дяковска.

В същото време стана ясно, че немската телевизия RTL приготвя документален филм за Люси Дяковска.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР