Българката , която е управляващ директор на Международния валутен фонд,

...
Българката , която е управляващ директор на Международния валутен фонд,
Коментари Харесай

Кристалина Георгиева попадна в Топ 20 на най-влиятелните жени на планетата

Българката, която е ръководещ шеф на Международния валутен фонд, е в тазгодишната ранглиста на списание Forbes на стоте най-влиятелни дами на планетата. Георгиева е сложена на влиятелното 18-о място, като след нея са известни дами като Опра Уинфри и кралица Елизабет II, оповестява Българска национална телевизия.
Списъкът е за видни фигури от разнообразни области от 30 страни. За поредна година класацията се оглавява от немския канцлер Ангела Меркел. В първата петица са още президентът на Европейската централна банка Кристин Лагард, новоизбраният вицепрезидент на Съединени американски щати Камала Харис, ръководителят на Еврокомисията Урсула фон дер Лайен и Мелинда Гейтс, която управлява благотворителна фондация със съпуга си Бил Гейтс.
 Кристалина Георгиева е в листата на Bloomberg за най-влиятелни персони на 2020 година Кристалина Георгиева е в листата на Bloomberg за най-влиятелни персони на 2020 година
Bloomberg показа лист с 50 души, които съгласно него дефинират " невижданата " 2020 година, съобщи БГНЕС. Според организацията, пандеми...
Това е следващото отличие за Кристалина Георгиева. В началото на месеца тя попадна в листата на " Блумбърг " за " най-важните хора " на 2020 година в категория " финанси ", а през септември стана част от 100-те най-влиятелни персони на годината в влиятелната ранглиста на списание " Тайм ", в категория Титани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР