Българката Ирина Белевска живее заедно със семейството си от години

...
Българката Ирина Белевска живее заедно със семейството си от години
Коментари Харесай

Българка разкрива тайните на обичан от нашите туристи остров

Българката Ирина Белевска живее дружно със фамилията си от години на приказния остров Бали. По необикновен метод тя разказва обичаите на локалните хора, почитта им към боговете и за какво жителите на това райско място просто не имат вяра във времето.

Вече ви разказахме кой е най-странният бит на остров Бали и какво принасят в подарък на боговете всяка заран локалните.

Този път тя споделя кои места на острова е добре да посетите и какво може да очаквате там.

Ето и нейния роман:

Днес ще пътешестваме дружно. Балийците описват, че капитанът на първия боен транспортен съд на "източно индийската компания ", дебаркирал до крайбрежията на Бали през към 1600 година, са му били нужни съвсем две години, с цел да успее да събере още веднъж екипажа си, да вдигнат котва и да отплават. Дължината на острова е 153 км, а ширината му 112км.

Най-високата точка е кратера на дейния вулкан Агунг, със своите внушителни 3 142 м. Главния град се назовава Денпасар и тук се намира едно от най-красивите интернационалните летища в Индонезия, което годишно посреща над 25 благ. туристи.



Останалите градчета и селца са подредени като разсипани перлички от двете страни на виещите се асфалтирани пътища, измежду тропическата зеленина и гладко се преливат едно в друго. Пътувайки към другите райони на острова, се запознавате с техните обичайни и самобитни занаяти, посредством впечатляваща, майсторска, ръчна направа - предмети на изкуството, бижута, мебели, платове и сувенири.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР