Българката Добромира Георгиева загуби след прекратяване на двубоя от рефера

...
Българката Добромира Георгиева загуби след прекратяване на двубоя от рефера
Коментари Харесай

Добромира Георгиева на четвъртфиналите на Странджа

Българката Добромира Георгиева загуби след преустановяване на дуела от рефера на кръга във втория рунд и отпадна от интернационалния боксов шампионат "Странджа ". Георгиева отстъпи на шведска състезателка Лове Холгерсон, която продължава към полуфиналите в понеделник.

В първия рунд Георгиева получи тежки комбинации от леви прави и десни кросове и към минута преди края му реферът на кръга се намеси, с цел да стартира отброяване. Доста по-високата шведка успяваше да се възползва от габаритите си, с цел да управлява дистанцията и да води багра както пожелае. 1:37 минути преди края на втория рунд след второ отброяване реферът приключи дуела и регистрира успеха на Холгерсон.

Добромира Георгиева е държавна шампионка в категория до 75 кг от шампионата предходната година в Ямбол, като отпадна на четвъртфиналите на интернационалния шампионат "Балкан " 2018. Опонентката й от Швеция Холгерсон е известна като едина от най-високите в категорията, като е международна шампионка за девойки от Анталия 2011, а предходната година завоюва злато на "Балкан ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР