Българката, арестувана заради пожар в малко градче в Италия и

...
Българката, арестувана заради пожар в малко градче в Италия и
Коментари Харесай

Ужасяващо! Стана ясно как Павлина Миткова е убила 6 г. си дъщеря си в Италия

Българката, задържана поради пожар в малко градче в Италия и за която се смяташе, че е желала да прикрие убийството на дребната си щерка, евентуално я е задушила с възглавница, написа bg-voice.com.

Това е версията, по която работят следователите. След това българката инсценирала палеж. Жената е 38-годишната Павлина Миткова. Съпругът й Али Красники, на 40 години, не е бил в жилището сега на пожара.

Шокиращи детайлности за българската майка, умъртвила детето си в Италия
Жената е арестувана поради пожар на 8 януари в фамилно жилище, в което тя била с двете си деца, които спели. 6-годишната щерка на българката починала. 4-годишната сестра на починалото момиченце било избавено.

Първоначално българката твърдяла, че се е събудила поради пушек в жилището и съумяла да избави единствено по-малката си щерка. Настоявала, че се върнала и за другото дете, само че пламъците от пожара били доста мощни.

Резултатите от аутопсията на умрялото дете не са излезли, само че управляващите споделят, че не няма следи причина за гибелта да е пожара.

Българска гражданка задържана в Италия по обвиняване за ликвидиране на 6-г. ѝ щерка СНИМКИ

По тялото му нямало изгаряния, а и наподобява гибелта му е настъпила много по-рано от времето, за което твърди майката. Българката също по този начин не се е обаждала на незабавен телефон.

Обаждането направил водач, преминаващ около постройката. Жената пробвала да възпламени жилището с газ от фурната, само че пожарът обхванал единствено кухнята, не и спалнята на децата, споделят още управляващите.

Мотивът за евентуалното ликвидиране на детето към момента не е явен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР