Българката Ани Иванова и семейството й са били на метри

...
Българката Ани Иванова и семейството й са били на метри
Коментари Харесай

Ани Иванова и дечицата й с разтърсващ разказ за кървавата драма в Ница!

Българката Ани Иванова и фамилията й са били на метри от камиона-убиец и са станали очевидци на нещастието в Ница. Това описа Ани Иванова, родом от Пазарджик, която е омъжена от години във френското градче, написа " Фокус ".

Тя, брачният партньор и двете им деца – момчета на 5 и 10 години, са видели целия смут. „ Случи се близо до нас. За наш шанс се бяхме спрели малко преди този момент, с цел да изчакаме да си тръгнат хората след зарята – сред 3 и 5 минути, което ни спаси”, описа Ани.

Семейството е тръгнало по самия бул., който е бил затворен от полицията поради зарята. Имало е ужасно доста хора. „ Ние пресичахме и тръгнахме наляво, а камионът, който се движеше на зиг-заг, в този миг зави надясно и по тази причина може би се разминахме с него. Беше огромен призрачен сън, стреляше се, камиона подскачаше от хората, които блъскаше”, описа още Ани.

По думите на младата жена, в този миг единственото, което ти идва мислено е да грабнеш децата и да тичаш. Паниката е била ужасна. „ Аз персонално не видях от кое място се стреля, само че се чуваше доста пукотевица. Първо полицията отхвърляше да се е стреляло от камиона, само че в този момент към този момент е ясно, че и той е стрелял и полицията е отвръщала на удара”, описа още Ани.

Припомняме, че терорист с камион се вряза в навалица във френския град Ница и в продължение на 2 километра помиташе хората, изпречили се на пътя му. Най-малко 80 души са починали при офанзивата. Шофьорът е бил убит на място. В момента се водят следствени действия. При нападението има един леко ранен българин.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ЗА УЖАСА В НИЦА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР