Българка, станала жертва на трафик на хора в Италия, трогна

...
Българка, станала жертва на трафик на хора в Италия, трогна
Коментари Харесай

Българка жертва на трафик разплака Италия

Българка, станала жертва на трафик на хора в Италия, трогна с историята си италианската аудитория. 24-годишната ни сънародничка, която бе показана като Стефания, описа за претърпяното по време на среща с президента Серджо Матарела, проведена във връзка Международния ден на дамите, съобщи NOVA.

24-годишната българка е в Италия от седем години и сега живее под защита, откакто била избавена от католическата общественост на името на Папа Йоан XXIII. Стефания пристигнала на Апенините, когато била на 17. Приятели на родителите й я излъгали, че са й намерили работа. Оказало се обаче, че ще би трябвало да проституира и да търпи безчовечен мъчения. Сводници отрязали ушите й и оскубали косата й.

”Имах дупки по корема от токовете, с които ме ритаха. Бях без уши и с белези по лицето. Когато ме биеха, се надявах някой да види и да ме избави. Когато след месеци видях да идват карабинери, се почувствах в действителност щастлива”, показа Стeфания пред президента Матарела и присъстващите на срещата, доста от които се просълзиха, слушайки историята на българката.

Спасителите й споделят, че когато я намират, тя изглеждала като изляла от концлагер. След лекуването й католическата общественост поема грижите за нея. В момента българката е полуглуха, само че е съумяла да си откри работа и да се възвърне.

“За цивилизоваността на едно общество се съди по положението на дамите в него. Сексуалната употреба за жалост е необятно публикувана незаконна процедура. Добре е да се назова с точното й име: иго. Това е позорното иго на нашия век”, разяснява италианският държавен глава.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР