Българка разказа пред съдебното жури в Кентърбъри, Англия как тя

...
Българка разказа пред съдебното жури в Кентърбъри, Англия как тя
Коментари Харесай

Българка разказа пред съд в Англия за страховити хазаи, които изнудвали наемателите си

Българка описа пред правосъдното жури в Кентърбъри, Англия по какъв начин тя и децата й са били принудени да се скупчват към котлоните на готварската печка, с цел да се стоплят, откакто хазяите й изключили отоплението, написа, представен от Блиц.

Анка Ангелова даде показания в процеса против четирима души, упрекнати в скрит план за изнудване и нелегално изпъждане на 26 наематели на Athelstan Road, Маргейт.

Сред другите хипотетични жертви е баба й, която споделя, че маскирани мъже й прекъснали тока и я заплашили с принуждение, в случай че не напусне дома си чартърен.

 Тя и нейният сътрудник деец от армията избягали от боязън, оставяйки след себе си заветните му военни медали, чу съдът на Кентърбъри.

Майка и наследник Сохила Тамиз, 66 година, и Педрам Тамиз, 47 година, дружно с Касем Ел Дарат, 53 година, и Адам МакЧесни, 39 година, са упрекнати в осъществяване на акция на принуждение – в това число обливане на наемател с бензин – в опит да го изгонят нелегално.

Ангелова, българска гражданка, описа за ужаса си, откакто се преместила в двустаен апартамент на Athelstan Road.

Тя, децата и майка й взели парцела, без да са го видели, откакто подписали контракт за наем и дали 1300 паунда.

„ Беше в доста неприятно положение. Имаше плесен по стените, прозорците бяха счупени и не можеха да се затварят изцяло “, сподели Ангелова благодарение на преводач.

"Бойлерът не работеше, нямахме отопление ", прибавя тя.

Ангелова сподели, че тя и децата й са били принудени да употребяват кухненската печка за отопление, до момента в който са били без отопление от ноември 2020 година до януари 2021 година

След това, когато се завърнала в България през юли, Olympia Homes разрешила на сътрудници да унищожат пода в банята й, сподели тя.

Тя споделя, че майка й и децата й били изведени на улицата и ключовете им били взети.

При завръщането си в Обединеното кралство два дни по-късно Педрам заречен да заплати хотел за настаняване на госпожа Ангелова и децата й, изясни българската майка.

„ Бяхте ли настанени в хотел? “, попита прокурорът Майкъл Полак.

„ Не, трябваше да спим в колата “, отвърна тя.

Жената сподели, че скоро влезнали в жилището, откакто тя трансферирала детето си през отворен прозорец, което по-късно отключило вратата.

Делото продължава.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР