Българка - предприемач е отличена като една от най-значимите личности

...
Българка - предприемач е отличена като една от най-значимите личности
Коментари Харесай

Виктория Викторова е сред най-значимите личности под 40-годишна възраст, според Business Elite

Българка - бизнесмен е отличена като една от най-значимите персони под 40-годишна възраст в премиите „ Business Elite” за тази година.

32-годишната Виктория Викторова е направила усещане със своя стартъп, който дава на компании психотерапия под формата на обществена облага.

Компанията свързва клиентите си с мрежа от особено подбрани самостоятелни психолози и психотерапевти, улеснявайки процеса по намиране на верния експерт и запазването на час

Журито е взело поради и други действия, развивани от Викторова.

Призовете „ Business Elite " се присъждат на млади бизнесмени

Призовете „ Business Elite’s 40 under 40” се присъждат годишно и отличават значими млади бизнесмени от Югоизточна Европа, а посредством обособени издания – и в други райони по света. Организаторите взимат поради достижения, известност, лидерски умения и упоритост за следващо развиване на бизнеса, когато избират спечелилите. Сред по-детайлното изложение на критериите са и предходни работни места, бизнес достижения, капацитет на актуалните бизнес инициативи за интернационална агресия, корпоративни полезности и задача, вдъхновяваща персонална история и доста други.

Церемонията по награждаване за 2021 година беше планувана за септември в Милано, само че заради усложнената епидемиологична конюнктура се организира в Истанбул.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР