Българка на 29 години е открита наръгана многократно във вътрешния

...
Българка на 29 години е открита наръгана многократно във вътрешния
Коментари Харесай

Испански политик откри българка, убита от мъжа си в Бургос

Българка на 29 години е открита наръгана неведнъж във вътрешния двор на жилището си в Испания. На злокобната находка се натъква локален политик, оповестява elespanol.com. Това е съветникът по образованието Константино Руис. Той пресича площада " Хесус Апарисио ", когато чува крясъци.

Престъплението е осъществено в испанския град Бургос през вчерашния ден сутринта.

" Има жена в двора! Хвърлиха я през прозореца! Това е Моника! ", се чуват виковете из квартала. Политикът изтичал до мястото на случая и очевидци му посочили тялото на Моника Асенова. То било с голям брой пострадвания. Свидетели настояват, че младата жена се е посочила на прозореца и е молела за помощ, а малко по-късно мъжът й я блъснал.

" Беше цялата в кръв ", споделя покъртен съветникът Руис.

Съпругът на Моника - 39-годишният Бисер, е направил цялостни признания пред полицията. С Милена имат две дъщери - на 13 и 15 години. Първата се ражда в България, когато Моника е единствено на 14 години. Две години по-късно, когато живеят в Испания, се ражда втората им щерка. Семейството стартира нов живот в Бургос. Според техни съседи те са се приспособили идеално към новата среда, а Моника постоянно е желала да взе участие в дейностите на градчето.

" Имаше специфична харизма ", споделят те. Първоначално е стопанка, а по-късно стартира работа в локален супермаркет. В свободното си време е провела мултикултурни събития, като да вземем за пример, подготвяне на типични български ястия в града.

" Работеше като звяр ", споделя техен комшия. Бисер си намерил работа като чистач в кметството, само че дълго време не работел поради проблеми със сърцето. Според осведомени през 2011 година Моника е подала недоволство за домашно принуждение. Впоследствие обаче се отказала от жалбата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР