Българка има нужда от спешна подкрепа в най-трудния й момент

...
Българка има нужда от спешна подкрепа в най-трудния й момент
Коментари Харесай

Зов за помощ! Майка на две деца се нуждае от много кръв заради усложнения след раждане

Българка има потребност от незабавна поддръжка в най-трудния й миг от живота.

Млада майка от Созопол се нуждае незабавно от кръв поради затруднения след раждане. Близки на 38-годишната Зорница Пеева молят всеки, който има опция, да помогне, с цел да може тя още веднъж да прегърне двете си деца. 

Драмата за Зорница и фамилията й почнала през вчерашния ден. Младата жена е родила втората си рожба в УМБАЛ-Бургас. В началото всичко е било наред, само че положението й ненадейно се влошило. Зорница получила остра кръвозагуба. Лекарите едвам са я избавили с бързата и съответна интервенция. Прелели й доста кръв, с помощта на което Зорница е нормализирана. 

Още през вчерашния ден околните на родилката са създали организация по намиране на кръводарители. Жителите на Созопол още веднъж са посочили, че са извънредно единен град, като доста от тях се отзовали в апела за помощ през днешния ден, акцията по даряване за Зорница ще продължи и на следващия ден в почивния 24 май, като Кръвният център на УМБАЛ-Бургас ще работи с дежурен екип от 10 часа, написа Флагман.бг. 

Засега заплахата за 38-годишната созополчанка е минала, само че е под наблюдаване. 

„ Изключително сме признателни на нашите съграждани, че се трогнаха от ориста на Зорница и й подадоха ръка. Приятел в сложни моменти се познава. Както успяхме да се обединим през декември предходната година за Георги Скеленчев, по този начин в този момент и за нашето слънчево момиче. Нека и другите общини да вземат образец от нас. Много сме признателни – както на кръводарителите, по този начин и на лекарите от УМБАЛ-Бургас. Искрено се надяваме и молим на всички, които имат опция, да дарят кръв “, молиха околните на Зорница. 
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected]. Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР