Българка грабна приза за най-красиво тяло в света. Горнооряховската хубавица

...
Българка грабна приза за най-красиво тяло в света. Горнооряховската хубавица
Коментари Харесай

Българка стана мис Бикини Свят

Българка сграбчи наградата за най-красиво тяло в света. Горнооряховската красавица Андроники Първанова завоюва купата на интернационалния конгрес в Турция, заяви "България през днешния ден ".

Събитието се организира в курорта Кушадасъ, където Андроники стана първа в състезанието мис Бикини на света 2019.

Публика и жури единомислещо взеха решение, че хубавицата има всички качества, с цел да получи купата и я връчиха.

Сред оценяващите, които гласоподават за нашето момиче е и Мис Израел – Натали Васерман.

„ Бях сюрпризирана от тази специфична премия, в действителност съм трогната”, споделя още тя. Красавицата е единствената българка на състезанието и се състезава в състезание с още 20 кандидатки от целия свят.

„ Това е първото ми присъединяване в конкурс за хубост отвън България. У нас съм взела участие в няколко. Реших да се явя, тъй като постоянно съм желала да се опитвам и отвън България, а Турция не беше далеч”, споделя още Андроники.

Красавицата споделя, че журито е било извънредно строго. Следели са по какъв начин се хранят участничките, по какъв начин вървят, даже по какъв начин беседват между тях.

Първанова разкрива, че съумяла да трогне журито с клип за България, в който споделя за многовековната история. А и в състезанието се показала по бански, с национална носия и публична рокля.

Андроники има хубави мемоари от Турция, както и от гостуването при кмета на Кушадасъ, който зарадвал всички участнички със сатенени шалове за спомен.

След триумфа на състезанието българката е затрупана с предложения за участия и в други интернационалните конгреси, само че към този момент ги отхвърля. Вместо това е фокусирана върху подготовката си за Мис България и се надява следващата година да завоюва короната в надпреварата.

Тя към този момент е спечелила няколко трофеи, измежду които „ Мис Велико Търново”, „ Мис Страст”, „ Лейди България” и други.

21-годишната хубавица учи във ВТУ „ Св. Св. Кирил и Методий”, само че фантазията й е да стане професионален модел. Въпреки че я притегля и кариерата на публицист.

View this post on Instagram
Life is better at the Beach!.... #beach #sun #nature @insta.tags #instatags #water #ocean #lake #instagood #photooftheday #beautiful #sky #clouds #cloudporn #fun #pretty #sand #reflection #amazing #beauty #beautiful #shore #waterfoam #seashore #waves #wave

A post shared by (@anndroniki1) on Sep 9, 2019 at 7:40am PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР