Българка е била задържана на остров Родос за . Издирва

...
Българка е била задържана на остров Родос за . Издирва
Коментари Харесай

Българка е задържана на о-в Родос за телефонни измами

Българка е била арестувана на остров Родос за. Издирва се щерка ѝ, която също е взела участие в схемата. Престъпната група е поискала над половин милион евро от възрастни хора.
Полицията на остров Родос съумя да откри до момента девет случая на излъгани по телефона възрастни хора, платили над 130 хиляди евро на незаконна група. Тя е работила по познатата скица - непосредствен родственик е провокирал пътна злополука с жертва и са желали пари от името на началника на полицията на остров Родос.
 Трима българи, задържани за телефонни измами в Румъния, остават в ареста Трима българи, задържани за телефонни измами в Румъния, остават в ареста
Апелативният профилиран углавен съд удостовери избраните от първата правосъдна инстанция ограничения за неотклонение „ Задържане по...
При последния случай измамниците са взели всички златни бижута от възрастен човек, който нямал пари в брой. При ареста са открити част от парите и бижутата.
Групата е работила в цялата страна. Направени са още 37 опита за машинация, като от жертвите са били поискали общо над половин милион евро.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР