Българийо, остани с разума си, не се подавай на паника.

...
Българийо, остани с разума си, не се подавай на паника.
Коментари Харесай

Илиян Василев: Нанасяме непоправими щети на едно поколение учащи се - и на много други

" Българийо, остани с разсъдъка си, не се подавай на суматоха. Това че някъде другаде по света някой взема някакви решения не ни задължава да следваме сляпо непознатите практики, които взема решение тамошни проблеми. Най-голямато закононарушение на медиите, че отразяват единствено страни с неприятни вести и радикални практики. Изчезнаха балансиращите вести от Швеция и други сдържани страни, да не приказваме за Азия.
Нанасяме непоправима вреда освен на душeвността, освен на стопанската система, освен на едно потомство учащи се - и това няма по какъв начин да се компенсира.
Плашеха ни през март и април с ужасите в Италия, Испания, Франция и Съединени американски щати и въз основа на тамошните практики, услужливо интерпретерани от щаба като тукашни сюжети, взехме решения които убиха и убиват доста повече хора и бизнес, което отново е хора ", съобщи дипломатът Илиян Василев в обществените мрежи.
" Моя близка доктор във Франция, която при предходната вълна фактически спеше в болничното заведение и бореше КОВИД, в този момент се чуди от кое място идва тази всеобща неуравновесеност, откакто броя на приетите в болница не е нищо извънредно.
Блокирахме и в боязън и здравната система, поради условие за карантини и самоизолирания.
 Илиян Василев: Слава богу, че Мангъров не е политкоректен Илиян Василев: Слава богу, че Мангъров не е политкоректен
" Помните ли какъв брой оплюха доцент Мангъров, тъй като отхвърля да каже дали прегледани от него пациенти са били инфектирани и заболели от коронавир...
Единствено симптоматиката и лекарската диагноза имат значение. За момчето от Банкя страната му заплаща тестванията, вие самичък си плащате. На никой не му пука за вас. Ако се разболеете попадате в Оруелския свят - една сестра на 40 заболели, в болница с висока степен на инфекциозност.
Гледайте изявлението на лекар Кирил Еленски с Генка Шикерова в " Алтернативата ". Има още естествени и почтени лекари, само че тях няма да ги видите по " огромните " малките екрани, които подгънаха крайник пред властта ", добави той.
 
Всичко за ковид следете
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР