България Заснеха скандален клип в Съдебната палата Кой е разрешил

...
България Заснеха скандален клип в Съдебната палата Кой е разрешил
Коментари Харесай

Заснеха скандален клип в Съдебната палата

България Заснеха абсурден клип в Съдебната палата Кой е разрешил клипът да бъде сниман точно там 22 април 2020, 08:45  Валежите стопират, слънцето се завръща
Валежите стопират, слънцето се завръща
 Милен Цветков: Журналистът, който не се опасяваше да задава въпроси
Милен Цветков: Журналистът, който не се опасяваше да задава въпроси
 Роми нападнаха и пребиха служители на реда в Пловдив
Роми нападнаха и пребиха служители на реда в Пловдив
 Майката на водача, блъснал Милен Цветков, с обвиняване и 100 хиляди лв. гаранция
Майката на водача, блъснал Милен Цветков, с обвиняване и 100 хиляди лв. гаранция
 Милен Цветков бил в кома, когато пристигнала Спешната помощ
Милен Цветков бил в кома, когато пристигнала Спешната помощ
 Видео от злополуката с Милен Цветков се появи в обществените мрежи
Видео от злополуката с Милен Цветков се появи в обществените мрежи
 Верижна злополука край София, има ранен
Верижна злополука край София, има ранен
 Експерт: Цената на парното може да падне с 5 до 20%
Експерт: Цената на парното може да падне с 5 до 20%

лип разпали пристрастеностите в Sъдебната власт единствено 24 часа, откакто се появи в разнообразни групи в обществените мрежи. Във видеото са снимани разголени девойки, които танцуват на фона на емблематични правосъдни знаци.

"Тази постройка не е просто едно здание в центъра на София. Тази постройка е знак на българското правораздаване ", сподели юрист Димитър Марковски.

Забавлението, което се е разиграло пред очите на Темида, е снимано на 16 февруари. В него дейна роля има плеймейтката и модел Жанета Осипова.

"Ние сме хора от шоубизнеса, вършим неща, които са за развлечение. По никакъв метод не ме тормози визията ми, нито мястото, където снимахме клипа, тъй като въпреки всичко ние сме актьори и се превъплъщаваме в разнообразни облици, в разнообразни функции. Не считам, че сме създали нещо неприятно ", описа моделът Жанета Осипова.

Кой е дал разрешението за фотоси в Съдебната палата, каква е била сметката и знаел ли е ръководителят на Върховния касационен - съд Лозан Панов, какво ще се снима – към този момент на тези въпроси отговор няма. Пред NOVA от Върховен касационен съд обясниха, че по случая към момента тече инспекция. От Висшия правосъден съвет обаче реагираха.

"Не е редно да се снимат всевъзможни типове клипове без съответния началник да знае за тяхното наличие и тяхното влияние “, сподели Боян Магдалинчев, представляващ Висш съдебен съвет.

"Нямам концепция кой е позволил това нещо да се случи, по какъв метод е в съгласие да има позволение ", сподели юрист Марковски.

Според продуцента на клипа, който е и самият реализатор - Алек Сандър, Съдебната палата била употребена за фон на банка.

"Никога не бях влизала в Съдебната палата. Хората не схващат, че всичко това, което вършим, го вършим за тях, с цел да внесем усмивка в всекидневието им изключително в тези сложни, тежки времена ", сподели Жанета Осипова.

"Недопустимо е! Нямам нищо срещу младежите. Но да има разголени танцьорки, да има шмайзери, да има огнестрелни оръжия, които да се размятат и развяват в храма на българското правораздаване – смятам, че това е естетично неприемливо и от морална позиция, съпоставено с това, че става въпрос за признака на българското правораздаване ", сподели Марковски.

Проблем обаче има и другаде – в посланието на песента. Юристи се разгневиха, че се пее за заверка на марихуана тъкмо в храма на Темида, където през годините са се гледали най-значимите процеси в остарялата и нова история на България.

"Съдържанието ми идва допълнително. Има някакъв вътрешен спор, в който изпада този видеоклип с ползите на правосъдната власт. Тук посланието е по-скоро за узаконяване на опиатите. Да не приказвам за съответната обстановка, която оня ден точно на Великден се случи с журналиста Милен Цветков. Някак си фактически не се връзва популяризирането на тази концепция в един клип, сниман в Съдебната палата ", сподели Боян Магдалинчев.

Видеото пресъздава животът на гангстери със скъпи и мощни коли. Обръща се внимание на освободени девойки, които танцуват към марихуана.

Клипът и фотосите към него провокираха и инспекция на Агенцията за протекция на детето. Причината – фрагменти на момченце, което в ръцете си държи револвер, готово да стреля.

Още по тематиката вижте във видеото нагоре.




 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Източник: .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Колко ще запазят работните си места с помощта на мярката 60/40  1 Спипаха над 30 тона пилешко със салмонела от Полша  1 Топят ли се парите ни за втора пенсия поради рецесията  1 Проверяват „ Топлофикация “ за надписани сметки за парно --> Пaрите ни  Колко ще запазят работните си места с помощта на мярката 60/40 Колко ще запазят работните си места с помощта на мярката 60/40  Спипаха над 30 тона пилешко със салмонела от Полша Спипаха над 30 тона пилешко със салмонела от Полша  Топят ли се парите ни за втора пенсия поради рецесията Топят ли се парите ни за втора пенсия поради рецесията  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Организация на обединените нации: Светът рискува гладна гибел поради COVID-19 Организация на обединените нации: Светът рискува гладна гибел поради COVID-19  Валежите стопират, слънцето се завръща Валежите стопират, слънцето се завръща  Милен Цветков: Журналистът, който не се опасяваше да задава въпроси Милен Цветков: Журналистът, който не се опасяваше да задава въпроси  <br> Фики разкрива какво прави в изискванията на изолираност <br>
Фики разкрива какво прави в изискванията на изолираност
Последни  НФСБ с оферти за справяне с рецесията НФСБ с оферти за справяне с рецесията  Съдебна палата Заснеха абсурден клип в Съдебната палата  Пожарът край Чернобил - какво описват очевидци Пожарът край Чернобил - какво описват очевидци  <p>Производството на леки коли в света може да падне с 20%</p> Производството на леки коли в света може да падне с 20%  Венцислав Мутафчийски 1015 инфектирани с COVID-19, нови две жертви на вируса  <p>Фики разкрива какво прави в изискванията на изолация</p> Фики разкрива какво прави в изискванията на изолираност  Валежите стопират, слънцето се завръща Валежите стопират, слънцето се завръща  <p>Писателят на надеждата&nbsp;днес щеше да <strong>навърши 100 г.&nbsp;</strong></p> Писателят на вярата през днешния ден щеше да навърши 100...  Милен Цветков: Журналистът, който не се опасяваше да задава въпроси Милен Цветков: Журналистът, който не се опасяваше да...  Организация на обединените нации: Светът рискува гладна гибел поради COVID-19 Организация на обединените нации: Светът рискува гладна гибел поради COVID-19  <p><strong>Заразно положително:</strong> един мъж, 100 години и 100 обиколки</p> Заразно положително: един мъж, 100 години и 100 обиколки  Apple iPhone SE Следващите модели на iPhone може да имат проблеми  Мила Кунис и Аштън Къчър пускат Мила Кунис и Аштън Къчър пускат " карантинно вино "  България ще помогне на Скопие в битката с COVID-19 България ще помогне на Скопие в битката с COVID-19  Европейският съвет разисква последователното излизане от карантината Европейският съвет разисква последователното излизане от...  Конспирация: Има ли връзка сред 5G и ковид Конспирация: Има ли връзка сред 5G и ковид  Роми нападнаха и пребиха служители на реда в Пловдив Роми нападнаха и пребиха служители на реда в Пловдив  Над 30 т пилешко месо със салмонела от Полша беше спряно Над 30 т пилешко месо със салмонела от Полша беше спряно  Даренията за битката с COVID-19 не престават Даренията за битката с COVID-19 не престават  Майката на водача, блъснал Милен Цветков, с обвиняване и 100 хиляди лв. гаранция Майката на водача, блъснал Милен Цветков, с обвиняване... Всичко от през днешния ден Виц на деня - Иванчо, къде умира цар Симеон Велики? - На 65-а страница в учебника, горе вдясно!     Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Шумахер още веднъж ще може да стъпи на крайници Шумахер още веднъж ще може да стъпи на крайници  Коронавирусът и медта: Как България може да завоюва най-после? Коронавирусът и медта: Как България може да завоюва най-после?  Милен Цветков в очите на сътрудниците му, Марта Вачкова приказва през сълзи Милен Цветков в очите на сътрудниците му, Марта Вачкова приказва през сълзи  Милен Цветков почина в жестока злополука Милен Цветков почина в жестока злополука  Борисов: Стоката от затворените борси да отиде за бедните Борисов: Стоката от затворените борси да отиде за бедните  Българските лекари: Нека да не трансформираме лечебните заведения в морги Българските лекари: Нека да не трансформираме лечебните заведения в морги Водещи вести  Пожарът край Чернобил - какво описват очевидци Пожарът край Чернобил - какво описват очевидци  <p>Писателят на надеждата&nbsp;днес щеше да <strong>навърши 100 г.&nbsp;</strong></p> Валери Петров - писателят на вярата, през днешния ден щеше да навърши 100 година  <p><strong>Заразно положително:</strong> един мъж, 100 години и 100 обиколки</p> Заразно положително: един мъж, 100 години и 100 обиколки  Мила Кунис и Аштън Къчър пускат Мила Кунис и Аштън Къчър пускат " карантинно вино "  Apple iPhone SE Следващите модели на iPhone може да имат проблеми  975 са доказаните случаи на COVID-19 у нас 975 са доказаните случаи на COVID-19 у нас  НФСБ с оферти за справяне с рецесията НФСБ с оферти за справяне с рецесията  Европейският съвет разисква последователното излизане от карантината Европейският съвет разисква постеп
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР