България заслужава да бъде пълноправен член на Шенген. Това написа

...
България заслужава да бъде пълноправен член на Шенген. Това написа
Коментари Харесай

Кирил Петков: България заслужава да бъде пълноправен член на Шенген. Говорих с Рюте преди седмица

България заслужава да бъде пълновръстен член на Шенген. Това написа в своя профил във Фейсбук съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

Той разяснява отхвърли на Нидерландия страната ни да се причисли към Шенген.

" Следващата седмица Нидерландия ще се съгласи Румъния и Хърватия да се причислят към Шенгенското пространство, само че ще блокира приемането на България ", написа Петков и добавя, че единствено преди седмица е провел диалог с нидерландския министър председател Марк Рюте, в който е показал задачите на Политическа партия.

" Преди седмица намерено разговарях с холандския министър-председател Марк Рюте и настоях да се отчетат решителните стъпки, които последното постоянно държавно управление на страната предприе, както и обвързващите задължения по ПВУ за обезпечаване на господство на правото и решителна битка с корупцията. Подчертах готовността на Политическа партия да работи за тези цели, без значение от позицията ни в Народното събрание, както и за гарантиране на сигурността на границите ни ", добавя Петков.

 

" България заслужава да бъде пълновръстен член на Шенген ", написа в края на обявата си съпредседателят на " Продължаваме промяната ".

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР