България започна с категорична победа участието си на Световното първенство

...
България започна с категорична победа участието си на Световното първенство
Коментари Харесай

Браво! България започна с победа на Световното първенство по мини футбол

България стартира с безапелационна победа присъединяване си на Световното състезание по мини футбол, което се организира в Гърция. Жертва на нашите момчета на старта на шампионата стана Уругвай, отвеян с 3:0 от тима на Стефан Натев, предава sportal.bg.

Първата част от срещата мина относително равностойно, въпреки че множеството рискове бяха пред южноамериканската врата. В 23-ата минута Цветан Трайков откри резултата, засичайки топката в мрежата на " Ла Селесте ". Пет минути по-късно Цветелин Анжелов се възползва от неточност на вратаря и България поведе с 2:0. След 120 секунди Мартин Григоров се пребори като същински таран за топката, която след момент беше в мрежата на " урусите " за 3:0.

Противникът опита да потърси смяна с любопитен ход - вратарят на Уругвай застана на върха на офанзивата, а централният нападател взе фланелката му и застана под рамката, само че до почетно попадение по този начин и не се стигна. Така нашите започнаха повече от чудесно шампионата. В идващия кръг от груповата фаза " трикольорите " ще мерят сили с по-сериозен противник - Аржентина. Другите тимове в нашата група са Кипър и Англия, като албионците са любимци за първото място.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР