България записа поредна загуба в квалификациите за – 0:2 от

...
България записа поредна загуба в квалификациите за – 0:2 от
Коментари Харесай

Литва се подигра на националите насред София

България записа поредна загуба в квалификациите за – 0:2 от Литва. Мачът на Националния стадион „ Васил Левски “ беше следващ гвоздей във все по-трагично изглеждащия български футбол.

Нашите играха едва, а аленият картон на Андриан Краев също не им оказа помощ. В края на конфликта се чуха и крясъци „ оставка “, неразбираемо дали ориентирани към селекционера Младен Кърстаич или към управлението на БФС.

Литва е на 143-то място в международната класация на ФИФА. И взе първа победа от 9 откомври 2021 година Иронично е, че тогава жертва отново бяха т.нар „ лъвове “

Селекцията на Младен Кърстаич остава на дъното в група G на квалификациите за Евро 2024 с едвам две точки, без победа и с четири провали в шест мача. В идващите две срещи нашите играят с любимците в групата Сърбия и Унгария през ноември.

Андриан Краев беше изпъден в 42-ата минута. Веднага по-късно литовците поведоха посредством Пиюс Ширвис, а 10 минути след почивката левият бек на Паневежис удвои резултата.

Иначе Литва вкара още два гола, които бяха анулирани. Първият беше в 16-ата минута Фьодор Черних, само че той беше в засада. Четвърт час преди края Лисицкас също вкара гол в българската врата, само че за благополучие на Дюлгеров ВАР го анулира.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР