България загуби от Италия с 1:3 гейма – в отделните

...
България загуби от Италия с 1:3 гейма – в отделните
Коментари Харесай

България с първа загуба на Евроволей

България загуби от Италия с 1:3 гейма – в обособените елементи (19:25, 18:25, 25:17, 12:25), в третия си дуел на Европейското състезание за мъже, което се организира в четири страни.

В чешкия град Острава възпитаниците на Силвано Пранди отстъпиха изрично в първите две елементи на “Скуадрата “. В третия гейм нашите, които стартираха с победи над Черна гора и един от домакините Чехия, демонстрираха по-добра игра и закономерно понижиха изоставането си, само че Италия се реваншира с изрично взет четвърти гейм за третата си поредна победа на Евроволей.

С по 15 точки за “лъвовете “ се регистрираха Цветан Соколов и Николай Къртев. За спечелилите четирима волейболисти завършиха с двуцифрен точков актив – Алесандро Микиалето и Даниеле Лавия осъществиха по 14, а Джанлука Галаси и Симоне Анцани записаха по 12 пункта.

Тимът поведе еднолично в класирането на група В с три триумфа и девет точки, до момента в който България е втора с актив от пет пункта. За родните национали следва дуел със Словения във вторник, 7 септември, от 17:00 часа българско време. Италия почива на следващия ден, преди да се изправи против словенците в сряда.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР