България загуби известен и обичан дисководещ. Отиде си легендарният Ники

...
България загуби известен и обичан дисководещ. Отиде си легендарният Ники
Коментари Харесай

Скръбна вест: След К-19 почина известният диджей Ники Русиновски-Supermax

България загуби прочут и обичан дисководещ. Отиде си именитият Ники Русиновски, прочут и като Supermax, написа

Ето какво написа в обществената мрежа неговият дълготраен сътрудник и другар Васко Громков: "Днес изгубих другар и сътрудник, с който бяхме дружно цели 38 години. Карали сме се, спорили сме, само че постоянно сме започвали всичко изначало. Стотици празненства, диско-маратони, репортажи, куизове...

Почти във всеки от последните ни диалози, Ники ме приготвяше за този ден. Убеждаваше ме, че напряко е победил природата, откакто е доживял до тези години с всичките му десетки болести. Когато се оправи и с "короната " преди няколко седмици и то след доста тежка битка, мислех, че със непокътнатите си метафизичен доводи, дефинитивно е убедил "онази с косата " да го остави на мира.

Сега ми е празно! 38 години djsupermax беше в близост! Планирахме с часове разнообразни планове. Повечето от тях ни се получиха сносно. Понякога не сме си говорили с месеци, само че постоянно възкръсвахме, с цел да опитаме нещо ново в диджейски или медиен проект. Винаги... до през днешния ден!... Светъл път, Мистър DJ! Не беше по никакъв начин скучно! ".

"Тази заран ненадейно от нас си отиде един от най-хубавите хора, които познавам - Ники Русиновски. В петък той направи огромното празненство за рождения ми ден, в събота още веднъж купонясвахме до зори... А в този момент го няма! Светъл път към звездите, приятелю! ", показа Иван Богданов.

Освен практикуващ DJ, прочут с това, че в никакъв случай, при никакви условия и на никаква цена не пускаше чалга, Ники Русиновски беше Властелинът на wave-партитата, предан меломан, водещ и виновен редактор в онлайн платформата за музика "Бинар " на БНР, един от най-фините и ерудирани хора в шоубизнеса, разказват го покрусени негови другари.

"Събота, събота, събота, събота, късен следобяд... " Първо излизане на открито - в случай че не броим болничното заведение - от месец и два дни...
Posted by on
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР