България загуби един мач и завърши наравно във втори срещу

...
България загуби един мач и завърши наравно във втори срещу
Коментари Харесай

Николай Желязков: Отстъпваме в изпълнението на начален удар

България загуби един мач и приключи наедно във втори против Сърбия. Контролите бяха част от подготовката на мъжкия ни отбор за международното състезание в Полша и Словения.

„ За мен мяха доста значими и потребни мачове – разяснява националният селекционер Николай Желязков. – Отстъпваме в осъществяването на начален удар и това беше главната причина да загубим първия дуел. Доста сме упражнявали този детайл и в оставащото до международното състезание време ще продължим да го усъвършенстваме. Има неточност и неточност. Когато я вършим при първи начален удар, тежи доста. Сърбите вършиха един-два аса и по-късно бъркаха. Разбирам, че има такива моменти. В тези мачове по този начин се получи. Ако гледаме играта като цяло, превъзхождахме противника в доста детайли. Затова и у мен има огромна доза оптимизъм. Тренирахме доста съществено в Самоков и съм удовлетворен от всички. Като цяло играта ни беше добра. Имах опцията да употребявам всички състезатели като се изключи Тодор Скримов. Той има проблем с крайници и ще му се направи ядрено-магнитен резонанс. Дано контузията не е тежка и Тошко да взе участие на международното състезание. “
 България приключи наедно със Сърбия във втората контрола България приключи наедно със Сърбия във втората контрола
От понеделник националите ще се готвят в зала „ Христо Ботев “ и по този начин ще е до заминаването за Полша. В събота следва двустранна подготовка с отбора на Канада. А в идващите два дни ще играем 2 контроли против този противник.

„ В последната седмица работата е доста и е може би най-важната – заключи Желязков. – Трябва да се научим да нападаме съперниците с начален удар. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР