България загуби двама доблестни полицаи, отдадени докрай на своя дълг,

...
България загуби двама доблестни полицаи, отдадени докрай на своя дълг,
Коментари Харесай

Радев: България загуби двама доблестни полицаи, чест и пример за всички нас

" България загуби двама доблестни служители на реда , отдадени до дъно на своя дълг, в името на законността и сигурността на българските жители. Те са чест и образец за всички нас ", това сподели президентът Румен Радев , който дойде в Бургас за поклонението на двамата починали полицаи  31-годишния Йордан Илиев и Атанас Градев на 43 година

Днес Бургас се прости с двамата служители на реда, които починаха в злополука, пробвайки се да спрат рейс, пренасящ незаконно мигранти.
 
 Радев Бургас поклонение Българска телеграфна агенция

" Гибелта на двамата служители на реда е разследване на дългогодишната безнаказаност на хора, които провеждат и закрилят противозаконния трафик на мигранти в страната и Европа. Самоотвержеността на служителите на реда заплаща цената на корупцията, с която каналджиите въртят своя трафик ", добави Радев. 
 
 Радев Бургас поклонение Българска телеграфна агенция

" Затова и  на фона на възходящия мигрански напън  прокуратурата и Министерство на вътрешните работи би трябвало да са безкомпромисни с каналджиите. Очаквам и усилване на подхванатите ограничения за изцяло рационализиране на защитата на българската граница и недопускане на сходни случаи за вбъдеще. Като организация: модерни механически средства, подсилване на оградата и най-много условия на труд и мотивация на персоналния състав ", безапелационен бе президентът Радев. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР