България загуби двама доблестни полицаи, отдадени докрай на своя дълг

...
България загуби двама доблестни полицаи, отдадени докрай на своя дълг
Коментари Харесай

Радев: Прокуратурата и МВР трябва да са безкомпромисни с каналджиите


България загуби двама доблестни служители на реда, отдадени до дъно на своя дълг в името на законността и сигурността. Те са чест и образец за всички нас.

Това съобщи президентът Румен Радев, който е на посещаване в Бургас за поклонение пред тленните остатъци на служителите на реда Атанас Градев и Йордан Илиев, съобщи БГНЕС.

По думите на президента гибелта на двамата служители на реда е разследване на дългогодишната безотговорност на хора, които провеждат и закрилят незаконния трафик на мигранти в страната и в Европа.

" Самоотвержеността на служителите на реда заплаща цената на корупцията, с която каналджиите въртят своя трафик. Затова и на фона на възходящия мигрантски напън прокуратурата и Министерство на вътрешните работи би трябвало да са безкомпромисни с каналджиите ", уточни президентът.

Президентът чака усилване на ограниченията и рационализиране на защитата на българската граница – подсилване на оградата, модерни механически средства, и условия на труд и мотивация на персоналния състав.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР