България винаги се е управлявала по мафиотски, сицилиански модел, родово-кланово-общински.

...
България винаги се е управлявала по мафиотски, сицилиански модел, родово-кланово-общински.
Коментари Харесай

Явор Дачков: България винаги се е управлявала по мафиотски модел

" България постоянно се е управлявала по мафиотски, сицилиански модел, родово-кланово-общински. Това беше и до 1990-а година. "

Това мнение изрази пред БНР журналистът Явор Дачков.

" Днес виждаме децата на " Държавна сигурност " като кандидат-кметове на София и то от името на антикомунистите. Синовете, дъщерите на тези, които направиха прехода, ни се явяват от името на градската десница като стожери на моралността против мафиотския модел. Мафиотският модел не си е отивал от 1944 година насам. България в никакъв случай не се е управлявала в същинска народна власт. "

Визирайки в този момент ръководещите, Дачков уточни, че " безобразието на тези хора " се състои в това, че " откакто пристигнаха на власт, направиха на квадрат " всичко, за което упрекваха ГЕРБ. Според него " навързани като свински вътрешности крадат пред очите ни безобразно и усвояват пари, единствено тъй като са близки до Кирил Петков и Асен Василев ".

Според Политическа партия Алексей Петров е въплъщение на злото от прехода. Оказва се, че той е уредил първата среща на доближаване сред ГЕРБ и Промяната, изиграл е тази основна роля, съобщи Дачков. Според него това е доста значимо от позиция както на морала на Политическа партия, по този начин и за гласоподавателите им, които би трябвало да знаят механизмите, по които водачите им ги предават. За съставянето на това държавно управление са изиграли роля още Урсула фон дер Лайен и френският президент Макрон персонално. Това е сигурна информация, акцентира журналистът, като се базира на свои източници.

" Борисов има един огромен изпит - изборите през есента. Той пресметна, че в случай че те влязат в ръководството, ще бъдат изтъркани от свадите, които създават, ловко ги оставя да създават тези кавги. Целият му ход беше за обезсилване на ПП-ДБ. Ако той беше направил държавно управление с Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ, те щяха да стоят в съпротива, да си приказват всичките нелепости за морал и да вземат няколко огромни градове. Сега даже София, която беше сигурна, е на кантар ".

Васил Терзиев се готви за доста по-висок пост. Битката за София е борба за изстрелване на по-високо равнище във властта, предвижда в разбора си Явор Дачков. По думите му има възможност в бъдеще той да измести Кирил Петков и Асен Василев като водач на така наречен градска десница.

" Хората, които другояче доста горещо пишат във Facebook за морал, не се интересуват от това, когато звънне звукът на монетата и се появи концепцията за власт. Това е огромният проблем на българската народна власт - гласоподавателите не са взискателни към своите избраници. Те ги лъжат в очите, те не престават да гласоподават за тях. Не става дума единствено за ПП-ДБ. "

Денков се държи не като министър председател, а като кукла на конци, счита Дачков.

В Европейски Съюз нелепостта се мери със Зелената договорка. Това е най-налудното и закопава цялата стопанска система, сподели още Дачков, направи паралели с ранния и късния комунизъм и умозаключение, че " всяка идеология стартира да фантазира свят, който няма нищо общо с действителността. "

Голямото съмнение е, че дълбоката страна се пробва да в профил от конкуренцията и Байдън, и Тръмп - през правосъдни каузи да спре Тръмп, а през кавги за корупция да махне Байдън, уточни журналистът по отношение на идните следващата година президентски избори в Съединени американски щати.

" Покажете я тази съветска агитация ", прикани Дачков и добави, че огромните медии са в абсолютния мейнстрийм.

" Украйна губи тази война. Всеки ден там умират хиляди бойци, безусловно безсмислено, единствено поради упоритостта на Съединени американски щати да натискат режима в Киев да продължава тази глупава игра на контраатака. Руснаците предходната година унищожиха стратегическите военни обекти на Украйна, а тази година унищожават персоналния ѝ състав. Това е голям цинизъм и голямата неистина на формалните медии на западната агитация, която ще катастрофира в действителността. Вчера вестник " Капитал " не различен, написа, че Европа е най-големият вносител на полутечен газ от Русия. Ами нали ревахме да няма съветски газ? Защо се отказахме от тръбата с съветски газ, който беше на ниска цена, с цел да купуваме безценен съветски газ, който е полутечен или отново съветски газ, който е под други марки, на някакви медиатори. Ако публицистите си бяха на мястото, в случай че не си пазеха столовете по 20 години в едно предаване в малките екрани и имаха усет към истината, щяха да ги споделят тези неща. Ще стартират, когато се обърне мейнстриймът от Америка, а той към този момент се обръща. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР