България трябваше да привика посланика на Русия заради смъртта на

...
България трябваше да привика посланика на Русия заради смъртта на
Коментари Харесай

Елена Поптодорова: България трябваше да привика посланика на Русия заради смъртта на Навални

„ България трябваше да привика посланика на Русия поради гибелта на Навални. Имаме повече учредения даже от други страни – тъй като у нас стана отровителство и на наша територия са провеждани интервенции на Руската Федерация за дейности в Европа. “ Това сподели дипломатът Елена Поптодорова.

Според нея страната ни е като умел терен за съветските спецслужби, за терористични актове, които да отиват във вътрешността в континента.

България трябваше да привика посланика на Русия

„ Имаме взривяване на хранилища и отравяне на български жители – проблеми, по които още няма изводи. Руските собствености у нас би трябвало да бъдат отвоювани. “

Христо Грозев ще проверява гибелта на Алексей Навални, напомня SafeNews. Той изключва опцията съветските управляващи да са били в действителност сюрпризирани от гибелта на Алексей Навални. Българският проверяващ публицист от „ Белингкат “ Христо Грозев даде изявление за рускоезичното издание „ Медуза “.

Той откри посредством следствие кои са хората, пробвали се да отровят Алексей Навални с Новичок. Тази история е и в центъра на документалния филм за него, който беше отличен с „ Оскар “.

„ Когато реалокираха Алексей в наказателната колония беше извънредно рисково. Тогава беше доста комфортно да го убият по време на преместването и да го показват като случай “, споделя Грозев.

Източник: NOVA NEWS

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категории България и Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР