България трябва задължително да развива ядрена си енергетика, но за

...
България трябва задължително да развива ядрена си енергетика, но за
Коментари Харесай

Президентът: Явно АЕЦ-ът ще се изгражда като магистрала

" България би трябвало наложително да развива нуклеарна си енергетика, само че с цел да бъде този развой резистентен, ефикасен и сполучлив, би трябвало да се проучат, анализарат и съпоставят всички вероятни разновидности по другите параметри. Това не се случва, очевидно АЕЦ-ът ще се построява като автомагистрала ", сподели президентът пред публицисти.

Така той коментира намерението за създаване на 7-и блок на АЕЦ " Козлодуй ", което беше оповестено през днешния ден от премиера.

" Как служебното държавно управление, назначено от мен, съумя да убеди „ Лукойл ” да записва своята икономическа активност в България, да внесе предплатено 180 милиона корпоративен налог, в случай, че предходните 22 години подобен налог е събран в размер на 70 милиона. Как съумя това държавно управление да подсигурява устойчивата работа на рафинерията и да смъкна цените от 3,5 на 2,4 лв., а сегашните ръководещи не могат ”, попита Радев.

Според президента в несекващите кавги за въздействие, пари и постове, ръководещите не помнят, че носят отговорност за сигурността и благосъстоянието на хората.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР