България трябва да окаже помощ на Украйна, за да може

...
България трябва да окаже помощ на Украйна, за да може
Коментари Харесай

Новият министър на отбраната Тодор Тагарев: България трябва да окаже помощ на Украйна

България би трябвало да окаже помощ на Украйна, с цел да може да продължи контраофанзивата си и да освободи окупираните си територии. Това съобщи новият министър на защитата Тодор Тагарев на формалната гала, на която встъпи в служба. Министърът уточни, че това ще бъде направено в границите на съюзните решения и прецизно осъществяване на решенията на Народното събрание.

По думите му би трябвало да бъдат продължени напъните в укрепването на отбранителните качества на страната. Тагарев съобщи, че няма никакви отрицателни планове в държавното управление във връзка с хората в защитата.

Тагарев ще обърне внимание и на въпроса за гражданско-военните връзки. Според него е изключително очевидно, че има съществени провокации в гарантирането на демократичните гражданско-военни връзки.

Бившият длъжностен министър на защитата Димитър Стоянов съобщи, че в никакъв случай не е служил на друга страна, в никакъв случай не е служил на другарски кръгове и над 30 години с чест и горделивост е носил униформа. Тодор Тагарев уточни, че в идващите дни ще показа екипа си и целите на министерството.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg