България трябва да изпрати оръжие и муниции, за да ги

...
България трябва да изпрати оръжие и муниции, за да ги
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки, ВМРО: Нашите братя в Украйна са нападнати от ислямистки башибозук под руски флаг

България би трябвало да изпрати оръжие и боеприпаси, с цел да ги защитим. Те са православни християни, приканва българският евродепутат
„ Нашите братя в Украйна са нападнати от ислямистки башибозук под съветски байрак. България би трябвало да изпрати оръжие и боеприпаси, с цел да ги защитим. Те са православни християни! “. Тази остра позиция написа на страницата си във „ Facebook “ съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация и евродепутат Ангел Джамбазки. Повод за апела му са поредност от видеоклипове, качени в обществените мрежи, на които се виждат джихадисти, облечени във военни униформи, които нахлуват в Украйна.

„ Знаете какво е башибозук, нали? Знаете какво прави башибозукът. Чеченският башибозук, под съветски байрак, настава към украински градове и села, обитаеми с мирни християни. Православни християни. Украинци. И българи. Смесени бракове сред българи и украинци. Мислите ли, че когато башибозукът влезе в някое село, ще пита кой кой е и ще ревизира персонални карти, с цел да коли изборно? Дали в Батак го е правил? Дали в Перущица го е правил “, продължава поста си Джамбазки.

„ А информацията за нахлуващи чеченски наемници в Украйна към този момент е международна вест и това изрично прекрачва границата на нещото оповестено като „ интервенция “ в Украйна от страна на Русия. Такива „ интервенции “ българската страна е преживявала прекомерно доста. И сме платили с прекомерно доста човешки и териториални жертви точно поради мълчанието на така наречен Велики сили и „ общителните “ съседи. Сега не е време да мълчим!

Познавате ли тези строфи? Познавате ли стихотворението?

„ Пристъпи ужасни! Дванайсетий път

гъсти орди лазят по урвата дива

и тела я стелят, и кръв я залива.

Бури след стихии! Рояк след рой!

Сюлейман безумний сочи върха отново

и вика: „ Търчете! Тамо са раите! “

И ордите потеглят с крясъци ядосани,

и „ Аллах! " гръмовно въздуха свада.

Върхът дава отговор с други зов: ура! “, продължава позицията си Джамбазки.

„ Припомняме, че Вътрешна македонска революционна организация още преди началото на спора обърна внимание на българските управляващи, че са нужни незабавни дейности от страна на страната за отбрана правата и ползите на близо половин милион украинци с български корени. Предоставихме на всички парламентарно показани партии подготвен законопроект за така наречен карта „ Българин “, с която те да могат безпроблемно да дойдат в страната ни и да имат право да работят, да учат и да обитават без юридически ограничавания “, декларират от Вътрешна македонска революционна организация.

„ Националният юношески комитет на Вътрешна македонска революционна организация създаде система за подкрепяне на бежанци от Украйна и тяхното настаняване на територията на България. Предложихме на кабинета и откриването на национална дарителска акция. Младежите на Вътрешна македонска революционна организация настояха и за държавна помощ за украинските студенти в страната ни, само че за жалост на всички тези хрумвания Министерски съвет и Народното събрание не откликват все още. А политическият нарцисизъм надалеч не е най-уместната тактика тъкмо в този сложен за света и за нашите сънародници миг “, споделят още патриотите.

„ Тук към този момент всеки би трябвало да избере страна. Не може и няма никакви оправдания “, добавя тезата на Вътрешна македонска революционна организация съпредседателят Джамбазки.

Прилагаме и позицията, оповестена във Facebook страницата му:

„ ‼️ Нашите братя в Украйна са нападнати. От ислямистки башибозук, под съветски байрак.

⁉️ Познавате ли тези строфи? Познавате ли стихотворението?

„ Пристъпи ужасни! Дванайсетий път

гъсти орди лазят по урвата дива

и тела я стелят, и кръв я залива.

Бури след стихии! Рояк след рой!

Сюлейман безумний сочи върха отново

и вика: „ Търчете! Тамо са раите! “

И ордите потеглят с крясъци ядосани,

и „ Аллах! " гръмовно въздуха свада.

Върхът дава отговор с други зов: ура! “

Знаете какво е башибозук, нали? Знаете какво прави башибозукът. Чеченският башибозук, под съветски байрак, настава към украински градове и села, обитаеми с мирни християни. Православни християни. Украинци. И българи. Смесени бракове сред българи и украинци. Мислите ли, че когато башибозукът влезе в някое село, ще пита кой кой е и ще ревизира персонални карти, с цел да коли изборно? Дали в Батак го е правил? Дали в Перущица го е правил? Не, не и не, няма.

Социалните мрежи са цялостни със смразяващи кръвта клипове от молитвите и подготовката на чеченския башибозук в покрайнините на украински градове и села. Убеден съм, че и черкезите са се готвели по същия метод през април 1876 година, преди да нахлуят с огън и меч в българските села. Ще повторя още веднъж - чеченски башибозук заплашва и нахлува в градове и села, обитаеми с православни християни.

Тук към този момент всеки би трябвало да избере страна. Не може и няма никакви оправдания. България би трябвало да изпрати оръжие и боеприпаси. В отбрана на нашите братя, православни християни. А и всеки, който реши, може да помогне персонално. Президентът Зеленски към този момент насочи покана. Аз избрах своята страна. В отбрана на православните християни. В отбрана на нашите братя в Украйна. Украинци и българи. Срещу ордите на Кадиров. “
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР