България трябва да изпрати оръжие и муниции, за да ги

...
България трябва да изпрати оръжие и муниции, за да ги
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки, ВМРО: Нашите братя в Украйна са нападнати от ислямистки башибозук под руски флаг

България би трябвало да изпрати оръжие и боеприпаси, с цел да ги защитим. Те са православни християни! Тази остра позиция написа в страницата си във „ Facebook “ съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация и български представител в Европейския парламент. Повод за апела му са поредност от видеоклипове, качени в обществените мрежи, на които се виждат джихадисти, облечени във военни униформи, които нахлуват в Украйна.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1308
Знаете какво е башибозук, нали? Знаете какво прави башибозукът. Чеченският башибозук, под съветски байрак, настава към украински градове и села, обитаеми с мирни християни. Православни християни. Украинци. И българи. Смесени бракове сред българи и украинци. Мислите ли, че когато башибозукът влезе в някое село, ще пита кой кой е и ще ревизира персонални карти, с цел да коли изборно? Дали в Батак го е правил? Дали в Перущица го е правил, продължава поста си Джамбазки.

А информацията за нахлуващи чеченски наемници в Украйна към този момент е международна вест и това изрично прекрачва границата на нещото оповестено като „ интервенция “ в Украйна от страна на Русия. Такива „ интервенции “ българската страна е преживявала прекомерно доста. И сме платили с прекомерно доста човешки и териториални жертви точно поради мълчанието на така наречен Велики сили и „ общителните “ съседи. Сега не е време да мълчим! 

Познавате ли тези строфи? Познавате ли стихотворението? 

„ Пристъпи ужасни! Дванайсетий път

гъсти орди лазят по урвата дива

и тела я стелят, и кръв я залива.

Бури след стихии! Рояк след рой!

Сюлейман безумний сочи върха отново

и вика: „ Търчете! Тамо са раите! “

И ордите потеглят с крясъци ядосани,

и „ Аллах! " гръмовно въздуха свада.

Върхът дава отговор с други зов: ура! “, продължава позицията си Джамбазки.

Припомняме, че Вътрешна македонска революционна организация още преди началото на спора обърна внимание на българските управляващи, че са нужни незабавни дейности от страна на страната за отбрана правата и ползите на близо половин милион украинци с български корени. Предоставихме на всички парламентарно показани партии подготвен законопроект за така наречен карта „ Българин “, с която те да могат безпроблемно да дойдат в страната ни и да имат право да работят, да учат и да обитават без юридически ограничавания. 

Националният юношески комитет на Вътрешна македонска революционна организация създаде система за подкрепяне на бежанци от Украйна и тяхното настаняване на територията на България. Предложихме на кабинета и откриването на национална дарителска акция. Младежите на Вътрешна македонска революционна организация настояха и за държавна помощ за украинските студенти в страната ни, само че за жалост на всички тези хрумвания Министерски съвет и Народното събрание не откликват все още. А политическият нарцисизъм надалеч не е най-уместната тактика тъкмо в този сложен за света и за нашите сънародници миг.

Тук към този момент всеки би трябвало да избере страна. Не може и няма никакви оправдания, добавя тезата на Вътрешна македонска революционна организация съпредседателят Джамбазки.

Прилагаме и позицията, оповестена във Facebook страницата му:

 Нашите братя в #Украйна са нападнати. От ислямистки башибозук, под съветски байрак.

Познавате ли тези строфи? Познавате ли стихотворението?

„ Пристъпи ужасни! Дванайсетий път
гъсти орди лазят по урвата дива
и тела я стелят, и кръв я залива.
Бури след стихии! Рояк след рой!
Сюлейман безумний сочи върха отново
и вика: „ Търчете! Тамо са раите! “
И ордите потеглят с крясъци ядосани,
и „ Аллах! " гръмовно въздуха свада.
Върхът дава отговор с други зов: ура! “

Знаете какво е башибозук, нали? Знаете какво прави башибозукът. Чеченският башибозук, под съветски байрак, настава към украински градове и села, обитаеми с мирни християни. Православни християни. Украинци. И българи. Смесени бракове сред българи и украинци. Мислите ли, че когато башибозукът влезе в някое село, ще пита кой кой е и ще ревизира персонални карти, с цел да коли изборно? Дали в Батак го е правил? Дали в Перущица го е правил? Не, не и не, няма.

 Социалните мрежи са цялостни със смразяващи кръвта клипове от молитвите и подготовката на чеченския башибозук в покрайнините на украински градове и села. Убеден съм, че и черкезите са се готвели по същия метод през април 1876 година, преди да нахлуят с огън и меч в българските села. Ще повторя още веднъж - чеченски башибозук заплашва и нахлува в градове и села, обитаеми с православни християни.

 Тук към този момент всеки би трябвало да избере страна. Не може и няма никакви оправдания. #България трябва да изпрати оръжие и боеприпаси. В отбрана на нашите братя, православни християни. А и всеки, който реши, може да помогне персонално. Президентът Зеленски към този момент насочи покана. Аз избрах своята страна. В отбрана на православните християни. В отбрана на нашите братя в Украйна. Украинци и българи. Срещу ордите на Кадиров.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1308  Гутериш: Нарушенията на правата на индивида в Украйна ескалират Гутериш: Нарушенията на правата на индивида в Украйна ескалират  Испания предлага: Европейските пристанища да затворят за съветски кораби Испания предлага: Европейските пристанища да затворят за съветски кораби  Централното военно окръжие: Актуализираме данните на запасняци и резервисти Централното военно окръжие: Актуализираме данните на запасняци и резервисти
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР